post-title Varför hudrengöring är så viktigt https://www.novello.se/wp-content/uploads/2018/05/Blogg-proskin.jpg May 20, 2018 yes no Posted by
Categories:
Varför hudrengöring är så viktigt
46 visitors
Posted by
Categories:

Varför hudrengöring är så viktigt

I genomsnitt förnyar sig vår hud var 28:e dag, men denna process kan skyndas på genom att använda särskilda behandlingar och produkter.

För ”normal” hud behövs en rengöring på djupet, så kallad ”deep cleansing”, endast var 21:a dag för att bibehålla en hälsosam hud, men för vissa hudtyper kan detta variera.

Under en vanlig dag kan vår hud samla på sig smuts, bakterier och oljor som kan leda till blockeringar och som följd pormaskar, finnar och, i värsta fall, acne. Inte alla hudtyper upplever detta, men det är likväl viktigt att manuellt rensa huden för att ta bort det yttre lagret av smuts.

Under de kalla månaderna kan hud bli torr till följd av den kalla miljön som omger den, och detta kan leda till att huden flagnar, att du upplever vätskebrist, samt att blodcirkulationen försämras.

Under de varma månaderna kan huden bli oljig till följd av det varma klimatet som omger den, och detta kan leda till blockeringar, glansig textur och ökad blodcirkulation. Det är viktigt att hålla huden reglerad för att bibehålla en god balans året runt. För torr hud, använd fuktgivande produkter. För oljig hud, använd oljereglerande produkter. Oavsett din hudtyp måste du alltid rensa både morgon och kväll samt använda en fuktgivande kräm då detta tillför näring till det yttre hudlagret.

En djup rengöring möjliggör att produkter penetrerar djupare genom att öppna upp hudens passager. Detta kan förbättra effekten av din dagliga cleans. No+Vello ProSkin Ansiktsbehandling är ett perfekt sätt att ge din hud en djupgående rensning på. Ultraljudvågorna hjälper till att ta bort orenheter på ytan och de galvaniska strömmarna kan hjälpa till att stimulera djupare hudceller för en mer intensiv hudförnyelse.

Tala med din No+Vello-estetiker för att få en rekommenderad hudvårdsplan.

Ansiktsbehandling hudrengöring

ProSkin Ansiktsbehandling by No+Vello