standard-title SUN & SAFE från No+Vello

SUN & SAFE från No+Vello

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av NO+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktigt resultat. Tack vare det innovativa systemet, kan NO+Vello salonger nu erbjuda IPL behandlingar som är specifikt framtagna för säker användning på hud som blivit solbränd av solen eller i solarium. Denna behandling kommer att erbjudas till samma pris som den klassiska behandlingen.

No+Vello© har patenterat (patent nummer: P201131087) denna revolutionerande teknik som möjliggör fotoepilation även på sommaren.

Undersökningar utförda av vår FOU avdelning (Forskning och utveckling) – som består av ett team av läkare, ingenjörer och experter inom sektorn för vaxning – och företag som är specialiserade på IPL från USA, Israel och Spanien kunde nå betydande förbättringar i enheter och metoder som används av No+Vello Sun&Safe. Tack vare detta innovativa system, erbjuder No+Vellos salonger hårborttagning genom IPL (Intense Pulsed Light) som är säker för hud som blivit brun i sol eller UV-strålning.

Sun&Safe minskar väntetiden före och efter behandling för exponering av huden för solljus eller UV-strålar: från 15 dagar till 2 dagar, före och efter behandling. Vilket innebär att den tillåter dig att ha IPL behandlad hud året runt, även under sommaren.

Sun&Safe tekniken är smärtfri, effektiv och resultatet är synligt redan från första behandlingen. Den kan också användas på flera zoner i ansiktet och på kroppen.

Denna förbättring påverkar främst No+Vello © professionella maskiner för fotoepilation. De har också etablerat nya metoder för behandlingar som garanterar fotoepilation på solbränd hud, för att undanröja nuvarande kontraindikationer till densamma.

699 kr per behandlingsområde per session.
SUN&SAFE är endast tillgängliga på NO+Vellos salonger.

Loading…