standard-title SUN & SAFE från No+Vello SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat.

SUN & SAFE från No+Vello

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat.

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat. Tack vare det innovativa systemet kan No+Vellos salonger nu erbjuda IPL-behandlingar som är specifikt framtagna för säker användning på hud som blivit solbränd antingen direkt av solen eller i ett solarium. Denna behandling erbjuds till samma pris som den klassiska behandlingen.

No+Vello© har patenterat denna revolutionerande teknik (patentnummer: P201131087) som möjliggör fotoepilation även på sommaren.

Undersökningar utförda av vår FOU-avdelning (Forskning och Utveckling) – som består av ett team av läkare, ingenjörer och experter inom sektorn för vaxning – och företag från USA, Israel och Spanien som är specialiserade på IPL, kunde nå betydande förbättringar i enheter och metoder som används av No+Vello Sun&Safe. Tack vare detta innovativa system erbjuder No+Vellos salonger hårborttagning med IPL (Intense Pulsed Light) som är säker för hud som blivit brun i solen eller via UV-strålning.

Sun&Safe minskar väntetiden före och efter behandling för exponering av huden för solljus eller UV-strålar: från 15 dagar till 2 dagar före och efter behandlingen. Detta innebär att tekniken gör det möjligt för dig att ha IPL-behandlad hud året runt, även under sommaren.

Sun&Safe-tekniken är smärtfri, effektiv och resultatet är synligt redan från första behandlingen. Den kan också användas på flera zoner i ansiktet och på kroppen.
Denna förbättring påverkar främst No+Vellos© professionella maskiner för fotoepilation. Den har även etablerat nya metoder för behandlingar som garanterar fotoepilation på solbränd hud, för att undanröja nuvarande kontraindikationer till densamma.

699 kr per behandlingsområde per session.
SUN&SAFE finns endast på No+Vellos salonger.

Loading…