standard-title SUN & SAFE från No+Vello SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat.

SUN & SAFE från No+Vello

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat.

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktiga resultat. Tack vare det innovativa systemet kan No+Vellos salonger nu erbjuda IPL-behandlingar som är specifikt framtagna för säker användning på hud som blivit solbränd antingen direkt av solen eller i ett solarium. Denna behandling erbjuds till samma pris som den klassiska behandlingen.

No+Vello© har patenterat denna revolutionerande teknik (patentnummer: P201131087) som möjliggör fotoepilation även på sommaren.

Undersökningar utförda av vår FOU-avdelning (Forskning och Utveckling) – som består av ett team av läkare, ingenjörer och experter inom sektorn för vaxning – och företag från USA, Israel och Spanien som är specialiserade på IPL, kunde nå betydande förbättringar i enheter och metoder som används av No+Vello Sun&Safe. Tack vare detta innovativa system erbjuder No+Vellos salonger hårborttagning med IPL (Intense Pulsed Light) som är säker för hud som blivit brun i solen eller via UV-strålning.

Sun&Safe minskar väntetiden före och efter behandling för exponering av huden för solljus eller UV-strålar: från 15 dagar till 2 dagar före och efter behandlingen. Detta innebär att tekniken gör det möjligt för dig att ha IPL-behandlad hud året runt, även under sommaren.

Sun&Safe-tekniken är smärtfri, effektiv och resultatet är synligt redan från första behandlingen. Den kan också användas på flera zoner i ansiktet och på kroppen.
Denna förbättring påverkar främst No+Vellos© professionella maskiner för fotoepilation. Den har även etablerat nya metoder för behandlingar som garanterar fotoepilation på solbränd hud, för att undanröja nuvarande kontraindikationer till densamma.

SUN&SAFE finns endast på No+Vellos salonger.

Loading…