standard-title Rosacea behandling med IPL Behandla rosacea med IPL och få en hälsosam hud i ansiktet samt förbättrad livskvalitet och självförtroende. ✔ Snabbt ✔ Effektivt ✔ Fast pris - 699:- / rosacea behandling

Rosacea behandling med IPL

Behandla rosacea med IPL och få en hälsosam hud i ansiktet samt förbättrad livskvalitet och självförtroende. ✔ Snabbt ✔ Effektivt ✔ Fast pris - 699:- / rosacea behandling

Rosacea är en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom, mycket vanligt hos vuxna mellan 30 och 50 år. De största förändringarna sker i strukturen av kärlväggen, som till exempel kapillärlinjerna.

Uppkomsten av sjukdomen är okänd, men några teorier om ursprunget till sjukdomen är kopplad till immunologiska störningar, och vissa tror att orsaken till dessa hudåkommor är förknippad med en Helicobacter pylori infektion. Utlösande faktorer är alkohol, koffein, kryddstark mat, stress, exponering för solljus och temperatur växlingar (värme och kyla).

Det är rekommenderat att undvika att utlösande faktorer.

Den kliniska bilden domineras av ansiktsrodnad som är initialt tillfälligt, och allteftersom sjukdomen fortskrider blir permanent med stark telangiektasi och tunn hud. Rodnad i ansiktet och synliga kapillärer har ingen inverkan på hälsan, men utgör ett allvarligt estetiskt problem och som kraftigt försämrar livskvaliteten och påverkar arbetslivet och självkänslan negativt.

rosacea-behandling

rosacea-behandling

No+Vellos salonger använder IPL med motsvarande styrka som fokuserar på tunna synliga blodkärl strax under huden och optisk energi som fotokoagulerar blodkärlen som leder till eliminering av kapillärer och uppnår de önskade effekterna.

Rosacea behandling – Behandlingarna utförs var tredje (3) vecka och 6 behandlingar rekommenderas. Rosacea behandling tar cirka 20-30 minuter och kostar 699 kr per behandling.

Slutresultatet är hälsosam hud i ansiktet med reducerad telangiektasi och lindrad rodnad samt förbättrad livskvalitet och självförtroende.

*** No+Vello Blogg *** IPL kan hjälpa till att reducera symptom på rosacea

Loading…