***Använd nu – Betala senare*** Ibland ger livet olika prioriteringar och vi på NoVello förstår det helt. Därför jobbar vi alltid med att anpassa oss till våra kunders behov och hjälpa så mycket vi kan. Nu, vi på No + Vello ger dig ännu bättre och mer flexibla betalningsalternativ för våra behandlingar. Du kan använda våra behandlingar som du vill och dela upp betalning hur du vill. Använd nu – Betala senare!

Priser-New 2019

ACNE BEHANDLING … Pris per behandling 949kr
Acne Vulgaris är ofta en inflammatorisk hudsjukdom lokaliserade till områden av pilosebaceous enheter folliklar (ansikte, byst, rygg). Det uppstår oftast i puberteten och aktiveras av androgena hormoner, den genetiska predispositionen. Det förmodas att mer än 80 procent av befolkningen 13-16 år har problem med acne, oavsett kön, ras eller geografisk placering.Orsakerna till acne är ökad känslighet i talgkörtlar av hormonella stimulus (androgena hormoner), ökad sekretion av sebum (sebaceo) och blockering (obstruktion) av pigtail-kanaler i pilosebaceous körtlar.

ROSACEA BEHANDLING MED IPL … Pris per behandling 949kr
Rosacea är en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom, mycket vanligt hos vuxna mellan 30 och 50 år. De största förändringarna sker i strukturen av kärlväggen, som till exempel kapillärlinjerna. Uppkomsten av sjukdomen är okänd, men några teorier om ursprunget till sjukdomen är kopplad till immunologiska störningar, och vissa tror att orsaken till dessa hudåkommor är förknippad med en Helicobacter pylori infektion. Utlösande faktorer är alkohol, koffein, kryddstark mat, stress, exponering för solljus och temperatur växlingar (värme och kyla).

PIGMENTFLÄCKAR BEHANDLING … Pris per behandling 949kr
Pigmentfläckar till följd av solskador kan ta upp till 20 år innan de blir synliga, vilket innebär att även om vi börjar skydda huden nu så lider vi ändå av skador som uppstod för flera år sedan. Ansiktet är det vanligaste området där folk upplever problem med pigmentfläckar.
Visste du att No+Vello® IPL-behandlingar är extremt effektiva vid behandling av ett antal olika hudproblem? Om du lider av akne, rosacea, trådiga vener eller pigmentfläckar, läs vidare då No+Vello® är lösningen du söker.