***Använd nu – Betala senare*** Ibland ger livet olika prioriteringar och vi på NoVello förstår det helt. Därför jobbar vi alltid med att anpassa oss till våra kunders behov och hjälpa så mycket vi kan. Nu, vi på No + Vello ger dig ännu bättre och mer flexibla betalningsalternativ för våra behandlingar. Du kan använda våra behandlingar som du vill och dela upp betalning hur du vill. Använd nu – Betala senare!

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

Hela ben (båda) ……………………….. 1398kr
Hela armar (båda) ……………………..1398kr
Armhålor ………………………………….. 699kr
Bikinilinje ………………………………….. 699kr
Ländrygg ………………………………….. 699kr
Övre ryggen ……………………………… 699kr
Axlar ………………………………………… 699kr
Hela ryggen (Ländrygg, Övre ryggen och Axlar) 1398kr
Bröst ………………………………………… 699kr
Hela ansikte ……………………………….699kr
Mage …………………………………………699kr
Mini zon Överläpp eller Nacke … 359kr
Boka online hos din närmaste salong
för ett KOSTNADSFRITT test!

CELLULITER BEHANDLING  

+esthetic FORMA DIN FIGUR
Volymreduceraren från +esthetic verkar från den första sessionen med att minska lokalt fett och celluliter. Denna behandling ger en kärlvidgande effekt i de djupare hudlagren genom att minska överflödiga adipocyter. Därmed erhålls en minskande och fastare effekt  omedelbart. Områden som är lämpliga att behandlas med denna behandling är: armar, mage, ländrygg, skinkor och ben.

  • *Pris per behandling 699kr
  • *Paket 5 Cellulitbehandlingar 3145kr (-10%)

+esthetic KROPPSFORM – BODY FIRMING

Få slät, mjuk och frisk hud. Body firming från + esthetis återställer din huds elasticitet och fasthet som förlorats under tidens gång eller vid plötsliga förändringar i vikten.

Följande områden kan behandlas: armar, mage, ländrygg, ben, rygg, skinkor och bröstkorg. Bäst att kombinera med celluliter behandlingar

  • *Pris per behandling 699kr
  • *Paket 5 Firming behandlingar 3145kr (-10%)

+esthetic ANTI-AGE ANSIKTSBEHANDLING

Facial Active återställer fräschören och lystern i huden. Bekämpa effekterna av yttre påverkan (luft, kyla, UV etc.) och få en mjuk, följsam, slät och lysande hud. Denna behandling kan utföras på ansikte, hals och urringning. Beroende på dina behov och mål – kommer +esthetic behandlingen anpassas efter dig personligen. Det förbättrar hudens flexibilitet, styrka och glans samt återfuktar huden.

Pris per behandling 699kr

TANDBLEKNING Visa upp ditt leende! Regelbunden konsumtion av kaffe, rött vin och diverse mediciner skadar emaljen och orsakar fläckar på tänderna som inte kan avlägsnas genom daglig munhygien. +esthetic LED tandblekning är ett snabbt, praktiskt och effektivt sätt att återställa den ursprungliga färgen på dina tänder som har försvunnit under åren.

  • Synliga resultat från den första sessionen.
  • Snabbt, smidigt och kraftfull.

 Pris per behandling 849kr

IPL SKIN REJUVENATION – Hudföryngring No+Vello IPL Skin Rejuvenation – IPL Hudföryngring är en säker, icke-invasiv behandling som innebär att impulser av ljus penetrerar huden utan att skada ytskiktet. Det överförda ljuset framkallar den underliggande huden att reagera som om den läker ett sår, att regenerera huden genom att främja skapandet av kollagen och elastinfibrer. Den här processen återställer cellerna som innefattar dermis och epidermis och producerar en fyllande effekt genom förstärkning och utslätning av huden inifrån och ut.

Pris per behandling 699kr

PROSKIN FÖR ANSIKTE Djuprengöringsystem för ansikte och hals med KRAFTFULLA resultat. Ultraljud är en av de mest innovativa teknikerna inom skönhetsvård. Uppnår djuprengöring och avlägsnar smuts från huden utan att skada. Använder inte kemiska produkter, avlägsnar döda hudceller och återaktiverar cirkulationen i det behandlade området och stimulerar därmed produktion av kollagen och cellförnyelse. No+Vellos rengöringsutrustning kombinerar, på ett effektivt sätt, ultraljud och galvanisk energi, vilket gör det möjligt att tillämpa lämplig behandling för alla hudtyper.

PROSKIN essential för friskare hud 399kr
PROSKIN + Aloe Vera mask 549kr
PROSKIN för ryggen (Nytt erbjudande) – 499kr

ANSIKTSBEHANDLINAR PAKET PRISER
1. PROSKIN essential + IPL Skin Rejuvenation ansiktsbehandling … 799kr
2. PROSKIN essential + LED Aktiv Anti-Age ansiktsbehandling … 799kr
3. PROSKIN essential + IPL Skin Rejuvenation ansiktsbehandling + Smooting face mask. Val av ansikts Revitalising, Moisturising, Anti imperfection, Firming eller Regenerating … 999kr
4. PROSKIN essential + LED Aktiv Anti-Age ansiktsbehandling + Smooting face mask. Val av ansikts Revitalising, Moisturising, Anti imperfection, Firming eller Regenerating … 999kr

ACNE BEHANDLING … Pris per behandling 699kr
Acne Vulgaris är ofta en inflammatorisk hudsjukdom lokaliserade till områden av pilosebaceous enheter folliklar (ansikte, byst, rygg). Det uppstår oftast i puberteten och aktiveras av androgena hormoner, den genetiska predispositionen. Det förmodas att mer än 80 procent av befolkningen 13-16 år har problem med acne, oavsett kön, ras eller geografisk placering.Orsakerna till acne är ökad känslighet i talgkörtlar av hormonella stimulus (androgena hormoner), ökad sekretion av sebum (sebaceo) och blockering (obstruktion) av pigtail-kanaler i pilosebaceous körtlar.

ROSACEA BEHANDLING MED IPL … Pris per behandling 699kr
Rosacea är en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom, mycket vanligt hos vuxna mellan 30 och 50 år. De största förändringarna sker i strukturen av kärlväggen, som till exempel kapillärlinjerna. Uppkomsten av sjukdomen är okänd, men några teorier om ursprunget till sjukdomen är kopplad till immunologiska störningar, och vissa tror att orsaken till dessa hudåkommor är förknippad med en Helicobacter pylori infektion. Utlösande faktorer är alkohol, koffein, kryddstark mat, stress, exponering för solljus och temperatur växlingar (värme och kyla).

PIGMENTFLÄCKAR BEHANDLING … Pris per behandling 699kr
Pigmentfläckar till följd av solskador kan ta upp till 20 år innan de blir synliga, vilket innebär att även om vi börjar skydda huden nu så lider vi ändå av skador som uppstod för flera år sedan. Ansiktet är det vanligaste området där folk upplever problem med pigmentfläckar.
Visste du att No+Vello® IPL-behandlingar är extremt effektiva vid behandling av ett antal olika hudproblem? Om du lider av akne, rosacea, trådiga vener eller pigmentfläckar, läs vidare då No+Vello® är lösningen du söker.