standard-title Pigmentfläckar behandling

Pigmentfläckar behandling

Pigmentfläckar är hypermelanocytiska områden som typiskt induceras av solexponering, naturligt åldrande eller medfödda faktorer.

Pigmenterade lesioner varierar väldigt i storlek, form och djup. De kan antingen vara upphöjda eller platta och är oftast ett kosmetiskt snarare än medicinskt orosmoment. ”Intensed Pulsed Light” (IPL) som angriper melaninpigmenten är en effektiv behandling som rensar lesioner. Ansiktet är det vanligaste området där folk upplever problem med pigmentfläckar.

Visste du att No+Vello® IPL-behandlingar är extremt effektiva vid behandling av ett antal olika hudproblem? Om du lider av akne, rosacea, trådiga vener eller pigmentfläckar, läs vidare då No+Vello® är lösningen du söker.

Pigmentfläckar till följd av solskador kan ta upp till 20 år innan de blir synliga, vilket innebär att även om vi börjar skydda huden nu så lider vi ändå av skador som uppstod för flera år sedan. Behandling av pigmentfläckar är ett bra sätt att ta bort oönskade pigment på; behandlingen bryter ner överskottspigment i huden vilket simulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Denna läkningsprocess tar bort de skadade pigmenten och lämnar efter sig en hud som är enhetlig i sin nyans. Vår behandling är mild mot huden och innebär inte något kirurgiskt ingrepp. Det krävs ingen sjukskrivningsperiod efter behandlingen och du kan alltså direkt återgå till vardagen utan att behöva återhämta dig. Behandling av pigmentfläckar med hjälp av IPL stimulerar även kollagenproduktionen i huden vilket reducerar rynkor och ger dig en hud med ett yngre och mer fräscht utseende. No+Vello® använder den senaste teknologin för att säkerställa den mest komfortabla hudvårdsbehandlingen och de bästa möjliga resultaten som finns på marknaden. No+Vello® har även en egen serie med kompletterande hudvårdsprodukter. Våra behandlingar av pigmentfläckar + hudvårdsprodukter kommer att ge dig det ultimata resultatet.

No+Vello® IPL-teknologi är speciellt skapad för ansiktsbehandlingar och hudvårdsbehandlingar som fräschar upp hudens utseende genom att släta ut rynkor, akne och fläckar. No+Vellos® IPL-utrustning gör det möjligt att individanpassa ansiktsbehandlingen i enlighet med varje persons fysiska särdrag (så kallad ”phototip”) för att skapa en smärtfri, effektiv och snabb behandling med långvariga effekter.

Våra specialister assisterar dig i enlighet med internationella franchisestandarder, från tekniktestningsfasen till den slutliga behandlingen. No+Vellos® personal får ett diplom vid avslutad utbildning och evalueras löpande av utbildningsavdelningen och av nätverkets dermatolog.

Resultaten som behandlingen av pigmentfläckar ger är synliga redan efter första sessionen, men en komplett behandling innebär mellan 6 och 12 sessioner som upprepas med 21 dagars mellanrum. Efter slutförd behandling kan enstaka återbesök (så kallade underhållsbesök) ske.

*** Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna. ***

Pigmentfläckar behandling pris: 699kr per behandling
Boka tid Pigmentfläckar

Pigmentfläckar behandling

Pigmentfläckar – 3 behandlingar 2097kr

 

Loading…