standard-title Personligt anpassad ansiktsbehandling UPPTÄCK VAD SOM BEHÖVS FÖR DIN HUD, FÅ EN GRATIS PROFESSIONELL BEDÖMNING OCH TEST

Personligt anpassad ansiktsbehandling

UPPTÄCK VAD SOM BEHÖVS FÖR DIN HUD, FÅ EN GRATIS PROFESSIONELL BEDÖMNING OCH TEST

No+Vello har en mängd procedurer, metoder och behandlingar för ansiktet. Vi erbjuder lösningar på specifika problem i förhållande till din hudtyp; känslig, torr, fet och slapp hud, samt hud med tecken på dermatoheliosis. Vi kan alltså anpassa behandlingen efter dina behov.

På No+Vellos salonger hittar du många olika ansiktsbehandlingar som till exempel:

-ProSkin för en djup ansiktsbehandling
-IPL Hudföryngring
-Acnebehandling
-Rosacea-behandling
-Behandling av pigmentfläckar
-Anti-Age-behandling

Hudvård är det bästa sättet att hålla sig ung så länge som möjligt. På No+Vellos salonger har vi behandlingar för ansiktet som vårdar huden på ett effektivt sätt oavsett vilken hudtyp du har, och oavsett vilken tid på året det är. Våra ansiktsbehandlingar följs av exklusivt producerade ansiktskrämer, masker och andra produkter.

Det finns olika typer av hud med olika behov. Tonårshud är sannolikt inte skrynklig och har inga märken på huden, men kan lätt bli oljig eller ha andra problem relaterade till acne om du inte tar ordentligt hand om din hud. Efter en viss ålder börjar huden förlora fukt och de första rynkorna visar sig. Fläckar och slapphet kan uppstå.

Hudvård från början är det bäst sättet för dig att hålla dig ung och vacker på. Vid ett första hudtest med den exklusiva Wood’s-lampan avgöra vi vilken typ av behandling som är lämplig för ditt ansikte, och vilka kritiska zoner som kräver åtgärder. Baserat på detta kan vi rekommendera ansiktsbehandlingar och kompletterande produkter för ansiktsvård.

Ansiktsbehandling - Facial Active

Facial Active ansiktsbehandling återställer fräschören och lystern i huden.

IPL Hudföryngring - Skin rejuvenation

IPL Hudföryngring – Skin rejuvenation

Proskin - Djuprengöringsystem för ansikte och hals med KRAFTFULLA resultat

Proskin – Djuprengöringsystem för ansikte och hals med KRAFTFULLA resultat

Intensiva behandlingar: ansiktsbehandlingar inom en period på 21 dagar, som kombinerar behandling i kabin med maskin och behandling med särskilt utvalda kosmetiska produkter. Målet är aktivering av huden och djupgående behandling av densamma.

Underhåll: kombinerad behandling i kabin med maskin och behandling i hemmet, baserad på specifika kosmetiska produkter för bästa resultat.

Flash: daglig behandling som kombinerar en blandning av tjänster för den specifika produkten i syfte att uppnå omedelbara resultat.

Wood’s-lampan gör det möjligt för oss att snabbt bedöma vilket skick som huden är i tack vare de fluorescerande och fosforescerande effekterna. På detta sätt kan vi säkrare och bättre bedöma vilket skicka våra kunders hud är i. Denna tjänst är gratis!

Loading…