standard-title Om No+Vello

Om No+Vello

Den obestridda världsledaren inom IPL hårborttagning & vitalisering av huden. Nu i 16 länder. Njut av det senaste IPL-hårborttagningssystemet med det revolutionerande fasta priset: 699 kr per område per session.  IPL har ett namn för kvalitet, upptäck vårt No+Vello system! 

Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? … Det är helt självklart!
Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer.

IPL (Intense Pulsed Light) är en innovativ, tillförlitlig och säker metod för borttagning av oönskad hårväxt för både män och kvinnor. Den framstår som den mest effektiva och minst smärtsamma metod bland andra hårborttagningstekniker. Vid jämförelse med andra laserbehandlingar är det patenterade No+Vello IPL hårborttagningssystemet skonsammare mot huden, mer mångsidigt och behandlar ett bredare utbud av hudtoner och hårfärger med bättre resultat.

No+Vello IPL-behandling är baserad på toppmodern teknik som ger snabba impulser med högintensivt ljus till området som behandlas. Ljusets energi omvandlas till värme som förstör hårsäcken vid roten (skaftet) och hämmar framtida hårväxt. En av de största fördelarna med No+Vello© teknologin är att kunden nästan alltid ser den snabba förlusten av hår efter behandlingen, eftersom att hårsäcken har förstörts och poren är ren. No+Vello föddes i Spanien och startade där sin resa. För närvarande driver vi mer än 1200 salonger över hela världen, och detta är den bästa garantin för hur starkt och säkert som vårt varumärke är. 

Vi är det bästa valet inom estetisk IPL, vi erbjuder hårborttagningsbehandlingar, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och tandblekning. Vår mission är att göra långvarig hårborttagning, till ett överkomligt pris populärt, med hjälp av en mer effektiv och mindre smärtsam teknik än laser.

* Världens främsta varumärke i sin kategori 
* Topp 41, världens bästa franchisetagare i alla kategorier 
* No+Vello patenterad teknologi
* Fasta priser för alla behandlingar
* Vi är driver över 1200 salonger över hela världen 
* Vi utför behandlingar till miljontals kunder varje år. 
* Sun&Safe från No+Vello – Exklusivt patenterad teknologi

No+Vello salonger:
1. No+Vello Malmö
2. No+Vello Lund
3. No+Vello Södertälje
4. No+Vello Göteborg
5. No+Vello Stockholm (öppnar snart)

Malmö Salong – Föreningsgatan 5
img_2571 img_2569

img_2563 img_2566

img_2562 img_2575

Loading…