standard-title Om No+Vello Den obestridda världsledaren inom permanent hårborttagning & vitalisering av huden. Nu i 16 länder med fler än 1200 salonger.

Om No+Vello

Den obestridda världsledaren inom permanent hårborttagning & vitalisering av huden. Nu i 16 länder med fler än 1200 salonger.

”Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? … Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer.”

Den obestridda världsledaren inom permanent hårborttagning & vitalisering av huden. Nu i 16 länder med fler än 1 200 salonger. No+Vello föddes i Spanien år 2008 med ett mål: att hjälpa människor att bli hårfria. Efter vår framgångsrika lansering i Spanien, med fler än 200 salonger, började No+Vello expandera internationellt till andra länder. Just nu har vi fler än 1 200 salonger i 17 länder, och vi kan stolt säga att vi är den största kedjan i skönhetsindustrin. Vi är inte bara den största utan även den bästa! Vi har vunnit flera internationella priser under de senaste åren och kan nämna några av dem:

• Världsledande varumärke i sin kategori 
• Rankad Topp 41 bland världens bästa franchisetagare i alla kategorier 
• No+Vello-patenterad teknik 
• Franchisegivaren med den senaste tekniska supporten på FrankiNorte(2016)
• Utmärkelse som det franchiseföretag med störst internationell implementering på FrankiNorte (2015) 
• Franchise-utmärkelse för tjänster med bästa projektion på den nationella marknaden, mottaget på  International Best Franchise in the World (Italien 2011) 
• Pris för den Spanska franchisen med bäst internationell projektion
* Sun&Safe från No+Vello – Exklusivt patenterad teknologi

Under en period på över 10 år i industrin har No+Vello inte bara växt i antalet salonger utan även utvecklat och implementerat många olika teknologier och tekniker. Utöver att vara världsledande inom permanent hårborttagning erbjuder No+Vello även avancerade behandlingar så som ansiktsbehandlingar, cellulitbehandlingar, kroppsformning, hudföryngring, tandblekning, med mera.

”No+Vellos resa till Sverige började i slutet av 2016 i Malmö där vi öppnade vår första No+Vello-salong i landet. Efter Malmö har vi öppnat en andra salong i Södertälje, sedan i Lund, Göteborg, och så vidare. Just nu expanderar No+Vello i Sverige och vi är enormt glada för det.”

Varje år har vi miljontals nöjda kunder. Eftersom vi är så pass stora är det svårt för oss att gömma oss från negativ feedback. Det är därför enkelt att kolla upp oss 😊 Vårt mål är att upprätthålla en hög standard i alla aspekter av vårt företag och samtidigt upprätthålla en 100% kundbelåtenhets- och säkerhetsnivå. Alla No+Vello-salonger täcks av en kundförsäkring som ger våra kunder en helt ny nivå av garanti och säkerhet. Det är helt orosfritt att vara kund hos oss! Vi har välutbildad och erfaren personal som stöttas av ett läkarteam.

Vår välutbildade personal kommer alltid att ge dig:

* Professionella konsultationer
* Säkra och effektiva behandlingar
* Uppföljning efter behandling
* Produktrekommendationer
* En livslång vänskap 😊

”Vill du vara en del av No+Vello-kedjan? Kontakta oss för mer information.”

No+Vello salonger:
1. No+Vello Malmö
2. No+Vello Lund
3. No+Vello Södertälje
4. No+Vello Göteborg
5. No+Vello Stockholm (öppnar snart)


Malmö Salong – Föreningsgatan 5
img_2571 img_2569

img_2563 img_2566

img_2562 img_2575

Loading…