standard-title No+Vello exklusiva produkter No+Vello produkter säljs uteslutande på No+Vello salonger.

No+Vello exklusiva produkter

No+Vello produkter säljs uteslutande på No+Vello salonger.

Revitalizing serien

revitaling-line-300x259

I denna serien används C-vitamin som grundläggande aktiv ingrediens, dessa produkter revitaliserar åldrad hud och skapar en effekt av lyster som återställer hudens vitalitet. Antioxidanten vitamin C skyddar cellmembranet och blockerar fria radikaler från att skada huden, samtidigt som den bidrar till att avsevärt främja produktionen av kollagen.

Produkter – Vitamin C Ampoules/Vitamin C Mask/Revitalizing Facial Fluid

Moisturizing serien

moisturising-line-300x72

I denna serien används Hyaluronsyra som den främsta grundläggande aktiva ingrediensen, dessa produkter ger en synlig och omedelbar återfuktning som hjälper till att återställa hudens elasticitet. Genom användning av liposomal teknik och med sin låga molekylvikt, flödar den förlorade fukten tillbaka in i huden, tränger ner på djupet och hjälper till att rekonstruera de djupa lagerna av huden. Genom att kombinera glykolsyra och Argilerine kan detta också verka som en kraftfull rejuvenator för huden och begränsa uppkomsten av rynkor.  

Produkter – Hyaluronic Moisturizing Ampoules/Hyaluronic Moisturizing Mask/ Anti-Aging Facial Cream/Anti-Aging Serum

Anti Imperfections Serien

anti-imperfections-line-300x240

I denna serien används mandelsyra och Salicylsyra som grundläggande aktiva ingredienser, dessa produkter hjälper till att eliminera orenheter och kontrollerar sebum(talg)produktionen i huden. De producerar en mjuk kemisk peeling som förbättrar hudens metabolism att läka inifrån och samtidigt ge en antibakteriell effekt. Vilket bidrar till att defekter korrigeras med fokus på mer belastad hud. I kombination med aloe vera och kamomill, bibehålls hudens naturliga fuktighet.       

Produkter – Anti Imperfections Ampoules/Anti Imperfections Mask/Anti Imperfections Cream-Gel

Firming Serien

firming-line-300x259

I denna serien används DMAE som grundläggande aktiv ingrediens förutom mjölksyra, glykolsyra och hyaluronsyra , dessa produkter stimulerar kollagen- och elastikproduktionen vilket ger en ytlig fasthet och en omedelbar lyftande verkan på huden. Genom att producera en exponerande effekt, har DMAE blivit kallad för “ansiktslyftning” på flaska, samtidigt som mjölksyra och glykolsyra producerar en exfolierande effekt som bidrar till att lätt ta bort oönskad pigmentering. Produkterna hjälper till att stimulera muskelkontraktioner för att undvika förlust av toniciteten och samtidigt stabilisera cellmembranet, stärka underhuden samt återställa fastheten i huden.                

Produkter – DMAE Firming Ampouls/DMAE Firming Mask/Firming Facial Moisturizer

Regenerating Serien

regenerating-line-300x259

I denna serien används aloe vera, nyponfröolja och kamomill som dess grundläggande aktiva ingredienser, dessa produkter är oumbärliga för förberedelse av huden, på grund av sina lindrande, lugnande och mjukgörande effekter. Genom att stimulera förnyelse av nya celler ökar dessa produkter produktionen av kollagen och reglerar samtidigt talgproduktionen. Med tillsats av aktiv UV skyddsfaktor förblir huden skyddad från skadlig miljöpåverkan.      

Produkter – Hydro Protective Face and Body Emulsion/Aloe Vera mask

No+Vello produkter säljs uteslutande på No+Vello salonger.

Loading…