standard-title No+Vello maskiner och utrustning SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och optimala resultat!

No+Vello maskiner och utrustning

SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och optimala resultat!

Vårt forsknings- och utvecklingsteam är fokuserat på att alltid ha den mest högteknologiska utrustningen och jobbar kontinuerligt med att förbättra No+Vellos utrustning och behandlingsmetoder. Utvecklingen och förbättringarna som vårt hängivna R&D-team står för har i slutändan lett till en förbättrad kundupplevelse, vilket gör det möjligt för No+Vello att behandla ett bredare utbud av hudtoner & färger mer effektivt än någon annan hårborttagningsmetod.

Vi har den snabbaste och mest kraftfulla (60 joule/cm2) utrustningen på marknaden, som har designats speciellt för att ge ljusbaserade hårborttagnings- och vitaliseringsbehandlingar av huden.

No+Vellos utrustning har ett modernt, intensivt Sub-Zero kylsystem som är skonsamt mot huden och ger en mild lokal bedövning för att göra behandlingen smärtfri. No+Vello kan behandla nästan alla typer av hud och hår.

SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och optimala resultat!

IPL hudföryngring: IPL fungerar på djupet i huden och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, och uppnår en minskning av rynkor och linjer som definierar formen av ansiktet, verkar utslätande, ger huden en effekt av briljans och en märkbar uppstramning.

DIODE LASER är en nyare teknik än IPL. IPL-teknologi anses fortfarande vara den mest pålitliga teknologin, men diodlaser har ett antal fördelar jämfört med IPL, precis som IPL har en del fördelar jämfört med diodlaser. Av den anledningen har No+Vello, som världsledare och internationellt erkända experter inom hårborttagning, utvecklat en kombination av diodlaser och IPL. Vi använder båda teknikerna för ett definitivt och ultimat resultat. Vi kallar denna kombinerade teknik för No+Vello FUSION. Denna process och behandlingskombination utvecklades av No+Vello och används just nu över hela världen i No+Vellos salonger.

LED: Denna metod är effektiv för att fördröja hudens åldrande. Den fungerar på cellnivå och stimulerar systemet att absorbera ljusenergi i underhuden. På så sätt fungerar ljuset som genereras av lysdioderna på en mikroskopisk nivå och stimulerar cellernas regenerering, samt stimulerar produktionen av kollagen och elastin som är ansvariga för elasticitet i huden. En lämplig kombination av ljus används tillsammans med den aktiva principen för att nå ett optimalt resultat i hudens inre.

PROSKIN – Djuprengörande ansiktsultraljud och galvanisk energi behövs för att komplettera ansiktsbehandling. Ansiktsrengöring är viktigt för att ta bort döda hudceller och smuts. Detta ökar genomslagskraften hos den produkt som ska tillämpas vid behandlingen.

Loading…