standard-title No+VELLO maskiner och utrustning SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och resultat! Permanent Hårborttagning, Skin hudföryngring, Tandblekning, Ansiktsbehandling, Celluliter

No+VELLO maskiner och utrustning

SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och resultat! Permanent Hårborttagning, Skin hudföryngring, Tandblekning, Ansiktsbehandling, Celluliter

Vårt forsknings- och utvecklingsteam är fokuserat på att alltid ha den mest högteknologiska utrustningen och jobbar kontinuerligt med att förbättra No+Vello utrustningen och behandlings metoderna. Utvecklingen och förbättringarna som upptäcktes av vårt hängivna R&D-team, ledde i slutändan till en förbättrad kundupplevelse, vilket gör det möjligt för No+Vello att behandla ett bredare utbud av hudtoner & färger mer effektivt än någon annan hårborttagningsmetod.

Vi har den snabbaste och mest kraftfulla (60 joule/cm2) utrustningen på marknaden, som har designats speciellt för att ge ljusbaserade hårborttagnings- och vitaliseingsbehandlingar av huden.

No+Vellos utrustning har ett modernt, intensivt Sub-Zero kylsystem, som är skonsamt mot huden och ger lätt lokal anestesi för att göra behandling smärtfri. Till skillnad från laserhårborttagningssystem, kan No+Vello IPL behandla nästan alla typer av hud och hår, med färre biverkningar och till en lägre kostnad. Laserbehandlingar, däremot, kan inte tillämpas på vissa typer av hud, då de är för aggressiva för känslig hud.

SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och resultat!

IPL hudföryngring: IPL fungerar på djupet i huden och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, och uppnådde en minskning av rynkor och linjer som definierar formen av ansiktet, verkar utslätande, ger huden en effekt av briljans och en märkbar uppstramning.

LED: Denna metod är effektiv för att fördröja hudens åldrande. Den arbetar på cellnivå och stimulerar systemet att absorbera ljusenergi i underhuden. På så sätt fungerar ljuset som genereras av lysdioderna på en mikroskopisk nivå och stimulerar cellernas regenerering och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, som är ansvariga för bristande elasticitet i huden. En lämplig kombination av ljus använt tillsammans med den aktiva principen för att nå ett annat resultat i hudens inre.

PROSKIN – Djuprengörande ansiktsultraljud och galvanisk energi behövs för att komplettera ansiktsbehandling. Ansiktsrengöring är viktigt för att ta bort döda hudceller och smuts, detta ökar genomslagskraften hos den produkt som skall tillämpas vid behandling nedan.

Loading…