standard-title Bästa Tandblekning i Malmö Återställa den ursprungliga färgen på dina tänder med vår revolutionerande kosmetiska Tandblekning. Helt säker och smärtfri. Fantastiska resultat redan från första sessionen.

Bästa Tandblekning i Malmö

Återställa den ursprungliga färgen på dina tänder med vår revolutionerande kosmetiska Tandblekning. Helt säker och smärtfri. Fantastiska resultat redan från första sessionen.

Visa upp ditt leende! Regelbunden konsumtion av kaffe, rött vin och diverse mediciner skadar emaljen och orsakar fläckar på tänderna som inte kan avlägsnas genom daglig munhygien.

+esthetic LED Tandblekning är ett snabbt, praktiskt och effektivt sätt att återställa den ursprungliga färgen på dina tänder som har försvunnit under åren.

LED –estetisk tandblekning är ett snabbt, angenämt och effektivt sätt att återfå vitheten som gått förlorad under åren. Vi använder en oskadlig blandning som frisläpper aktivt syre, som bleker tänderna och LED-lampan är snabb, bekväm och effektiv.

Tandblekning

No+Vello LED tandblekningsbehandling baseras på användning av en kemisk sammansättning som kallas natriumbikarbonat (vi använder inte väteperoxid). Natriumbikarbonat är ofarlig kemisk sammansättning, som ger utmärkt säkerhet vid behandling. I huvudsak är dess funktion att generera det aktiva syret som bleker tänderna. Tandblekning är endast lämpligt på friska naturliga tänder. Det fungerar inte på implantat, konstgjorda tänder, tänder utan nerver och tänder med fyllningar.

Tandblekning Före och Efter

Tandblekning före och efter

Tandblekning före och efter


F/S
-Hur många nyanser vitare kan mina tänder bli?
Upp till 8 nyanser efter behandling. Vi rekommenderar ett paket med 3 behandlingar.

– Kan jag bleka mina tänder om jag röker cigaretter’?
Det har ingen betydelse om du röker eller inte, men det är rekommenderat att du undviker rökning 24-48 timmar efter behandling. Undvik även kaffe och vin om möjligt. Så länge du undviker detta behåller dina tänder sin vithet längre.

– Jag har karies, kan jag bleka mina tänder?
Vi rekommenderar att du åtgärdar detta innan behandling.

– Jag har fyllningar i mina tänder, kan jag bleka mina tänder?
Vänligen informera terapeuten om detta. Det är viktigt att vi vet om du har fyllningar på dina framtänder.

-Hur länge resultaten håller resultatet?
Den viktigaste faktorn för ett resultat som varar är dina vanor, hur du äter, hur ofta du dricker kaffe, alkohol och vin, om du röker cigaretter, etc.

Mål med behandlingen:

  • Återställning av den ursprungliga färgen på dina tänder upp till 8 nyanser i tandnyans guide
  • Snabbt, smidigt och kraftfullt
  • Unikt marknads pris
  • Icke-aggressiv
  • Synliga resultat från den första sessionen

För bästa resultat:

  • Upprätthåll en god munhygien. Försök att borsta tänderna efter varje måltid
  • Undvik överdriven kaffekonsumtionen och drycker som innehåller färgämne.
  • Undvik mörka, färgade vätskor


Tandblekning pris: 1675kr per behandling
Behandlingstid: 40min

Boka tid Tandblekning

Loading…