standard-title permanentharborttagning Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på IPL permanent hårborttagning? Obestridligt världsledande inom IPL Permanent Hårborttagning & Vitalisering av huden.

permanentharborttagning

Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på IPL permanent hårborttagning? Obestridligt världsledande inom IPL Permanent Hårborttagning & Vitalisering av huden.

Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på IPL permanent hårborttagning?

*** No+Vello Clinics ger dig ultimata resultat för bästa pris.
*** 100% Smärtfritt – SubZero patenterad teknik från No+Vello
***
Är du skeptisk till IPL permanent hårborttagning? Det är dags att besöka oss och se till varför vi är världsledande inom permanent hårborttagning.
*** Erfarenhet, kunskap, patenterad teknik, miljontals kunder, ultimata resultat och bästa priser! Behöver du mer?

permanent hårborttagning

IPL hårborttagning är både för män och kvinnor. No+vello är världens Nr1 inom IPL permanent hårborttagning. Vi har miljoner kunder varje år världen över med samma önskan, att få bort oönskad hårväxt. No+vello har omfattande kunskap, erfarenhet, patenterade teknologi för IPL hårborttagning . Vi erbjuder den bästa resultatet för IPL permanent hårborttagning på marknaden. Besök gärna No+vello för konsultation utan någon köptvång, snabbt prov samt rådgivning från vår personal. Det handlar inte bara om behandlingarna utan där är så mycket mer med No+Vello. Anslut dig till No+Vello familjen. Vi är godkända av miljoner kvinnor världen över.

IPL
(Intense Pulsed Light) är en innovativ, tillförlitlig och säker metod för borttagning av oönskad hårväxt för både män och kvinnor. Den upplevs som den mest effektiva och minst smärtsamma metod bland andra hårborttagningstekniker. Vid jämförelse med laserbehandlingar, är det patenterade NO+Vello IPL hårborttagningssystemet skonsammare för huden och mer mångsidigt vid behandling av ett bredare utbud av hudtoner och hårfärger med bättre resultat.

NO+Vello IPL behandling är baserad på en toppmodern teknik som ger snabba impulser med högintensivt ljus på området som ska behandlas. Ljusenergin omvandlas till värme som förstör hårsäcken ner till roten (skaftet), för att hämma framtida hårväxt.

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av NO+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktigt resultat. Tack vare det innovativa systemet, kan NO+Vello salonger nu erbjuda IPL behandlingar som är specifikt framtagna för säker användning på hud som blivit solbränd av solen eller i solarium. Denna behandling kommer att erbjudas till samma pris som den klassiska behandlingen … Läs mer om SUN&SAFE

Vi rekommenderar att alla permanenta hårborttagningsbehandlingar utförs av professionella specialister. Nästan dagligen tar vi emot klienter som gjort permanent hårborttagning, betalt höga priser men inte fått önskat resultat. På No+Vello har vi ett annorlunda och unikt förhållningssätt till dig och din behandling. Vi anpassar varje behandling efter din skinn- och hårtyp. Vi är alla olika och givetvis måste behandlingen anpassas för att passa just dig.

Bra maskiner för permanent hårborttagning är viktigt men det är inte allt.
Metoder, kunskap, erfarenhet och behandlingar, specificerade för din skinn- och hårtyp spelar också en stor roll. Permanent hårborttagning är en seriös och avancerad hudbehandling, men vi har gjort det enkelt som en dans. Att ha en hårfri kropp är alla kvinnors dröm och på senare tid gäller detta även majoriteten av män. Överlåt det åt proffsen, låt oss göra din hud hårfri.

*** Boka online hos din närmaste salong för ett KOSTNADSFRITT test! ***

Gratis test och konsultation: Innan vi utför IPL permanent hårborttagning utför vi en gratis konsultation, hud/hår test och därefter gör vi en IPL permanent hårborttagning på en liten yta på din hud som vi kallar ” Patch Test”. Om din hud inte visar någon negativ reaktion efter 12 timmar till IPL, så kan vi därefter utföra hela behandlingen. Under din vistelse på No+Vello kommer vi att svara på alla dina frågor om behandlingen och processen.

NO+Vellos låga fasta pris koncept är enkelt: oavsett vilket område av kroppen som behandlas, priset per session/område är alltid detsamma: 949kr

Läs mer om:
* IPL Permanent Hårborttagning
* IPL Skin Rejuvenation
* Sun&Safe – revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning

*** IPL Permanent Hårborttagning PRISER ***

    ANVÄND NU – BETALA SENARE!
    Du kan använda våra behandlingar som du vill
    och dela upp betalning hur du vill

    Armhålor …………………………………..699kr
    Bikinilinje …………………………………..699kr
    Hela ben (båda) ……………………….1398kr
    Hela armar (båda)……………………..1398kr
    Hela ansikte ………………………………699kr
    Bröst ………………………………………..699kr
    Ländrygg …………………………………..699kr
    Övre ryggen ………………………………699kr
    Axlar …………………………………………699kr
    Mage ………………………………………..699kr
   
    Hela ryggen ……………………………..1398kr
    (Ländrygg, Övre ryggen och Axlar)    

    Mini zon
    Överläpp eller Nacke……………………359kr

   Boka tid för behandling

Loading…