standard-title ansiktsbehandling

ansiktsbehandling

UPPTÄCK VAD SOM BEHÖVS FÖR JUST DIN HUD, FÅ EN GRATIS PROFESSIONELL BEDÖMNING OCH TEST

No+Vello har en mängd procedurer, metoder och behandlingar för ansiktet. Vi erbjuder lösningar på specifika problem i förhållande till hudtyp; känslig, torr, fet, slapp och hud med tecken på dermatoheliosis.

Hudvård är det bästa sättet att hålla sig ung så länge som möjligt. På No+Vellos salonger har vi behandlingar för ansiktet som ger vårdar huden på ett effektivt sätt oavsett vilken hudtyp.

Det finns olika typer av hud med olika behov. Tonårig hud är sannolikt inte skrynklig eller märken på huden, men kan lätt bli oljig eller ha andra problem relaterade till acne. Efter en viss ålder, börjar huden börjar förlora fukt och de första rynkorna visar sig, fläckar och slapphet kan uppstå.

Hudvård från början är det bäst sättet för dig att hålla dig ung och vacker.

Vid ett första hudtest med den exklusiva Wood’s lampan avgöra vi vilken typ av behandling som är lämplig för ditt ansikte, och vilka kritiska zoner som kräver åtgärder.

Ansiktsbehandling - Facial Active

Facial Active ansiktsbehandling återställer fräschören och lystern i huden.

IPL Hudföryngring - Skin rejuvenation

IPL Hudföryngring – Skin rejuvenation

Proskin - Djuprengöringsystem för ansikte och hals med KRAFTFULLA resultat

Proskin – Djuprengöringsystem för ansikte och hals med KRAFTFULLA resultat

Intensiva behandlingar: ansiktsbehandlingar inom en period av 21 dagar, som kombinerar behandling i kabin med maskin och behandling med särskilt utvalda kosmetiska produkter. Målet är att aktivering av huden och djupgående behandling av den samma.

Underhåll: kombinerad behandling i kabin med maskin och behandling i hemmet, baserad på specifika kosmetiska produkter för bästa resultat.

Flash: daglig behandling som kombinerar en blandning av tjänster till den specifika produkten i syfte att uppnå omedelbara verkan.

Wood’s lampa gör det möjligt för oss att snabbt bedöma skicket på huden tack vare de fluorescerande och fosforescerande effekterna. På detta sätt kan vi säkrare och bättre bedöma skicket på huden på våra klienter. Denna tjänst är gratis!

Loading…