standard-title LED teknik

LED teknik

LED-maskinen är en enhet för ljusterapi och fotoporation. Studier gjorda av den amerikanska myndigheten för livsmedel och läkemedel (Food and Drug Administration, FDA) och Fria Universitetet i Amsterdam, liksom flera publicerade artiklar och avhandlingar i ämnet har kommit fram till slutsatsen att synligt ljus med olika våglängder på ljuset från lysdiodmaskinen är en viktig stimulator av den primära energimolekylen ATP- adenosintrifosfat som aktiverar cellmetabolistiska reaktioner, vilket resulterar i ökad syntes och ökar den vävnad som skall behandlas. Därmed har vävnad utsatts för ljus av lämplig våglängd ljusenergi som används för att utföra funktioner i cellen med större effektivitet. Detta leder till en ökning i syntesen av kollagen och elastinfibrer, vilket resulterar i förbättrad kvalitet och utseende av huden.

LED-maskinen fungerar som en blandning av ljusterapi, fotoporation och aktiv produkt som gemensamt upprätthåller den grundläggande kvaliteten på huden, återfuktar och ger näring åt huden, minskar problem med fet hud, lindrar problem med oönskad pigmentering, leder till att huden stramas upp och minskar rynkor, behandlar celluliter och apelsinhud.

LED-maskin används även i hudvävnad för att fotoporation ska bestå, som nyligen visats vid universitetet i St. Andrews, att öppnandet av mikrosporer på det yttre lagret av huden och på cellens membran tillåter tillräcklig absorption av aktiva substanser från hudytan.

LED-maskinen är avsedd för ljusterapi på ansikte och kropp med lysdioder (LED), vars främsta kännetecken är ljusstyrkan och ljusgenomsläpp på tre olika våglängder (blått, grönt och rött) som kan användas var för sig eller i kombinationer.

LED-maskinen tillåter också separat användning av olika våglängder på olika delar av huden tillsammans med lämpligt behandlingsprogram, som skall vara vägledande för arbetsgång för korrekt tillämpning för att uppnå maximal effektivitet.

Användning av ljus i kombination med aktiva No+Vello produkter förstärker effekten av elektromagnetisk energi och leder till maximal effekt.

LED-maskinen är lämplig att använda till att förbättra oljig hud, hudfläckar, pigmentering av huden, uttryckslinjer, veck, apelsinhud, fetma och tandblekning.

BEHANDLINGAR
– FACIAL ANTI AGE – ANSIKTSBEHANDLING, kombinerar effekten av stimulering och vasodilatation tillsammans med No+Vellos kosmetiska produkter, dessa arbetar på flera plan i enlighet med de personliga behoven hos varje kund: Anti-rynk, fuktgivande och fast hud i ansiktet. Denna behandling är idealisk för ansikte, hals, dekolletage och händer.

– ANTI CELLULIT REDUCTOR, denna är mycket populära på grund av hur den verkar, den minskar lokaliserade fettavlagringar och celluliter, den har till och med effekt på de svåraste områdena: buk, lår och höfter. På endast en behandling kan du minska från 1 till 3 cm i skala. Ja, efter bara en behandling!

– BODY FIRMING, nu kan du njuta av en slät, fast och elastisk hud. De huvudsakliga områdena för denna behandling är: armar, mage, bröst, lår och skinkor.

– TANDBLEKNING, återställer upp till 8 nyanser på dina tänder och återfå din ursprungliga vithet på tänderna. Det rekommenderas att munnen är i gott hygieniskt skick före behandling, och fria från karies. Det rekommenderas även att undvika rökning under 48 timmar efter behandlingen. Det är underförstått att varaktigheten av effekterna från behandling beror på rökning, kostvanor och dryckesvanor av klienten. Rökning, kaffe och vin är dåligt för dina tänder.

Vem kan få dessa behandlingar?
Oavsett om det är äldre eller yngre hud, så kan vilken som helst av behandlingarna utföras, oavsett klientens hudtyp och diet, eftersom att behandlingen alltid är personligt anpassad utifrån klientens behov och karaktär.

Loading…