standard-title IPL teknik

IPL teknik

IPL (Intense Pulsed Light) är det modernaste och mest innovativa system för långsiktig hårborttagning. IPL eller hudföryngring utförs genom användning av ljus. Denna definition omfattar två metoder: genom laser eller IPL (Intense Pulsed Light) dvs. metoder där en lampa pulserar med hög intensitet. Den största skillnaden mellan dessa två metoder är att IPL fotoepilering, är en mer modern teknik som möjliggör behandling av de flesta hudtyper och olika hårfärger. Laserhårborttagning ger långvariga resultat, skillnaden är att laser erbjuder en fast våglängd medan med IPL-teknik är det möjligt att välja ett vidare spektrum för att möjliggöra följande:

  • Anpassning av våglängd enligt hudton, hårfärg och tjockleken på håret hos varje kund.
  • Effektiv behandling av de flesta hudtoner, liksom alla typer av hår från det tunnaste till det tjockaste.

En annan fördel är att IPL-tekniken är mindre smärtsam, bekvämare och billigare än laserteknik.
No+Vello salongerna har utmärkta IPL (Intense Pulsed Light) maskiner för att säkerställa bästa möjliga resultat från första behandlingen.

VILKEN TEKNIK ANVÄNDS MED IPL?
IPL är en teknik för långsiktig hårborttagning som utförs med hjälp av ljus och är baserad på principen om selektiv fotothermolysis som tillåter förstörelse av hårsäckar utan att skada huden. Principen är att ​​oönskat hår utsätts för en serie mycket korta pulser av koncentrerat ljus. Ljuset(foto) som appliceras på huden omvandlas till värme (termisk) och förstör selektivt (lysis) könscellerna från hårroten. Vilket innebär att melaninet i håret absorberar ljuset och överför det till hårrötterna, där det omvandlas till värme, vilket förstör könscellerna som ger näring åt håret. När man eliminerar dessa celler, dör håret och faller av. No+Vello IPL är en innovativ, pålitlig och säker teknik för att ta bort oönskat hår från kroppen. No+ Vello IPL har visat sig vara effektiv och erbjuder långvarigt resultat.

No+Vello produkt rekommendationer:
Det rekommenderas att använda No+Vellos® krämer. Krämen är nödvändig för förberedelse och anpassning av huden på grund av dess balsamerande, lugnande, återfuktande, antiseptiska och antibiotiska verkan. Den stimulerar återbildning av nya celler och ger huden fasthet samt förhindrar obehag. Dessutom innehåller den en hög solskyddsfaktor, ökar produktionen av kollagen, minska risken för skador som kan uppstå till följd av uttorkning orsakad av epilering och ljusterapi. Krämen är en viktig del av behandlingen för att få önskat resultat enligt förväntningar. På detta sätt kan vi uppnå hårfri, frisk och mjuk hud.

Läs mer om:
* IPL Permanent Hårborttagning
* IPL Skin Rejuvenation
* Sun&Safe – revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning

Loading…