standard-title Permanent hårborttagning med LASER eller IPL | No+Vello Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på permanent hårborttagning med LASER eller IPL ? Vi är världsledande inom Permanent Hårborttagning & Vitalisering av huden.

Permanent hårborttagning med LASER eller IPL | No+Vello

Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på permanent hårborttagning med LASER eller IPL ? Vi är världsledande inom Permanent Hårborttagning & Vitalisering av huden.

Har du någon gång funderat på IPL eller LASER permanent hårborttagning?

Att besluta sig för att vara hårfri är ett bra beslut av många anledningar, men det kan vara ett förödande beslut om du väljer fel salong eller klinik som ska utföra den här behandlingen åt dig.

Låt oss poängtera några anledningar till varför du ska välja No+Vello:

*** No+Vello är världens största skönhetskedja med fler än 1200 salonger i 16 länder
*** Världens första FUSION-koncept där vi använder och kombinerar Diod-laser med IPL-maskiner för ULTIMAT resultat och kundbelåtenhet
*** Alla No+Vello-salonger täcks av vår försäkring och av vår policy för kundbelåtenhet
*** No+Vellos kliniker ger dig ultimata resultat till bästa pris
*** 100% smärtfritt – SubZero-patenterad teknik från No+Vello
*** Välutbildad och erfaren personal
*** Hårborttagningsbehandlingar som är individuellt anpassade till varje kund
*** Fasta priser! Du vet alltid hur mycket du kommer att betala. Inga dolda avgifter eller kostnader
*** Alla våra maskiner har godkännanden i form av Medical CE, TUV och CE-bemärkning
*** Erfarenhet, kunskap, patenterad teknik, miljontals kunder, optimala resultat och de bästa priserna! Behöver du mer?

”Är du skeptisk till permanent hårborttagning? Det är dags att besöka oss och se varför vi är världsledande inom permanent hårborttagning.”

permanent hårborttagning

***
Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna.
***

Permanent hårborttagning med Laser eller IPL är bra både för män och kvinnor. No+Vello är världsledande inom IPL och permanent hårborttagning med laser. Vi har flera miljoner kunder varje år världen över med samma önskan, att få bort oönskad hårväxt. No+Vello har omfattande kunskap, erfarenhet och patenterad teknologi för hårborttagning. Vi erbjuder marknadens bästa resultat för permanent hårborttagning. Besök gärna No+Vello för en konsultation utan något som helst köptvång, får ett snabbt prov samt rådgivning från vår personal. Det handlar inte bara om behandlingarna utan du får så mycket mer med No+Vello. Anslut dig till No+Vello-familjen. Vi är uppskattade av miljoner kvinnor världen över.

IPL (Intense Pulsed Light) är en innovativ, tillförlitlig och säker metod för borttagning av oönskad hårväxt för både män och kvinnor. Den upplevs som den mest effektiva och minst smärtsamma metoden jämfört med andra hårborttagningstekniker.
No+Vello IPL-behandling är baserad på en toppmodern teknik som utsänder snabba impulser med högintensivt ljus på området som ska behandlas. Ljusenergin omvandlas till värme som förstör hårsäcken ner till roten (skaftet) för att hämma framtida hårväxt.

Diodlaser är en nyare teknik än IPL. IPL-teknologi anses fortfarande vara den mest pålitliga teknologin, men diodlaser har ett antal fördelar jämfört med IPL, precis som IPL har en del fördelar jämfört med diodlaser. Av den anledningen har No+Vello, som världsledare och internationellt erkända experter inom hårborttagning, utvecklat en kombination av diodlaser och IPL. Vi använder båda teknikerna för ett definitivt och ultimat resultat. Vi kallar denna kombinerade teknik för No+Vello FUSION. Denna process och behandlingskombination utvecklades av No+Vello och används just nu över hela världen i No+Vellos salonger.
Resultaten för permanent hårborttagning med laser eller IPL varierar beroende på hudtyp, hårtyp, området som ska behandlas, kön och kunden ålder. Håret är olika på olika delar av kroppen. Exempelvis kan håret sitta närmare ytan eller djupare i huden och porerna. Det kan vara tjockt eller tunnt och kan bestå av melanin eller icke-melanin.

En av de största fördelarna med No+Vello©-teknologin är att klienten nästan alltid ser en snabb minskning av hårväxt efter behandlingen, eftersom hårsäcken har förstörts och poren är ren. Efter en -laser- eller IPL-behandling är det vanligt att 30-40% av håret i det behandlade området långsamt börjar falla av. Detta inträffar ungefär mellan en till tre veckor efter varje session.

No+Vellos koncept för låga och fasta priser är enkelt: oavsett vilket område av kroppen som behandlas är priset per session/område alltid detsamma: 699 kr.

SUN&SAFE är en revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning, exklusivt designad av No+Vellos R&D-avdelning, skapad för att eliminera kropp- och ansiktshår på solbränd hud, effektivt och med långsiktigt resultat. Tack vare det innovativa systemet kan No+Vellos salonger nu erbjuda IPL-behandlingar som är specifikt framtagna för säker användning på hud som blivit solbränd antingen direkt av solen eller i ett solarium. Denna behandling erbjuds till samma pris som den klassiska behandlingen … Läs mer om SUN&SAFE

Vi rekommenderar att alla permanenta hårborttagningsbehandlingar utförs av professionella specialister. Nästan dagligen tar vi emot klienter som gjort permanent hårborttagning, betalt höga priser men inte fått önskat resultat. På No+Vello har vi ett annorlunda och unikt förhållningssätt till dig och din behandling. Vi anpassar varje behandling efter din hud- och hårtyp. Vi är alla olika och givetvis måste behandlingen anpassas till just dig.

Bra maskiner för permanent hårborttagning är viktigt, men det är inte allt.
Metoder, kunskap, erfarenhet och behandlingar specifikt anpassade för din sud- och hårtyp spelar också en stor roll. Permanent hårborttagning är en seriös och avancerad hudbehandling, men vi har gjort det busenkelt. Att ha en hårfri kropp är många kvinnors dröm och på senare tid gäller detta även majoriteten av män. Överlåt det åt proffsen, låt oss göra din hud hårfri.

*** Boka online eller på din närmsta salong för ett KOSTNADSFRITT prov! ***
Gratis test och konsultation: Innan vi utför IPL eller Laser permanent hårborttagning genomför vi en gratis konsultation, ett hud/hårtest och därefter en Laser/IPL permanent hårborttagningsbehandling på en liten yta på din hud. Detta kallar vi för ett ”Patch Test”. Om din hud inte visar någon negativ reaktion på IPL/LASER efter 12 timmar så kan vi därefter utföra hela behandlingen. Under din vistelse på No+Vello kommer vi att svara på alla dina frågor om behandlingen och processen.

Läs mer om:
* IPL Permanent Hårborttagning
* IPL Skin Rejuvenation
* Sun&Safe – revolutionerande teknik inom IPL permanent hårborttagning

*** IPL Permanent Hårborttagning PRISER ***

Loading…