post-title IPL och laser permanent hårborttagning på sommaren… Det är möjligt med No+Vello Sun&Safe-teknologi! https://www.novello.se/wp-content/uploads/2018/05/Blogg-sun-and-safe3.jpg May 20, 2018 yes no Posted by
Categories:
IPL och laser permanent hårborttagning på sommaren… Det är möjligt med No+Vello Sun&Safe-teknologi!
50 visitors
Posted by
Categories:

IPL och laser permanent hårborttagning på sommaren… Det är möjligt med No+Vello Sun&Safe-teknologi!

Att ha en vacker solbränna är något vi alla strävar efter under sommarmånaderna, men innebär detta att vi inte kan genomgå laser/IPL-behandlingar förrän solbrännan har avtagit? Hos No+Vello kan du få en IPL-behandling året runt med hjälp av vår patenterade Sun&Safe-teknologi.

Den innovativa teknologin Sun&Safe från No+Vello möjliggör säkra IPL-hårborttagningsbehandlingar även på vacker solbrun hud under sommarmånaderna, vilket i praktiken innebär att No+Vello kan utföra IPL-behandlingar 365 dagar om året.

Hos No+Vello vill vi inte att någon ska gå miste om något, så genom att skapa ett specifikt system som avger fraktionerad ljusenergi på huden kan vi säkra att värmen är reglerad, vilket möjliggör en säkrare energidos. Med ett skyddande och nedkylande gellager hålls hudens temperatur på ett minimum, vilket även det hjälper till att säkerställa säker ledning av ljus och, viktigast av allt, skyddar hudens naturliga melanin. Vi rekommenderar att våra klienter väntar minst 24 till 48 timmar före och efter utsättning för UV-strålning/direkt solljus innan de genomgår en IPL-behandling.

Läs mer…

permanent hårborttagning