post-title Information som du behöver om ipl hudföryngring – SÄKERHETEN FÖRST! https://www.novello.se/wp-content/uploads/2018/10/Blogg-hudföryngring.jpg October 3, 2018 yes no Posted by
Categories:
Information som du behöver om ipl hudföryngring – SÄKERHETEN FÖRST!
18 visitors
Posted by
Categories:

Information som du behöver om ipl hudföryngring – SÄKERHETEN FÖRST!

No+Vello IPL hudföryngring är en mild behandling som tar bort brister i huden och stimulerar kollagen och produktionen av elastiska fiber.

IPL – Säkerheten först!
Många har säkert hört skräckhistorier om dåliga IPL-behandlingar och ärligt talat är de väldigt skrämmande. Men IPL som används av professionellt utbildade experter, där maskinerna underhålls och testas regelbundet, är extremt säkra. Majoriteten av komplikationer är på grund av dåliga maskiner, dåligt underhållna maskiner och/eller dåligt utbildad personal – något som fortfarande tillåts i Sverige på grund av bristande reglering. Så när du funderar över en IPL-behandling är det alltid viktigt att du kollar klinikens och terapeuternas referenser innan du tar nästa steg för att vara säker på att du kommer att få ett säkert resultat.

No+Vello har fler än 1200 center över hela världen, alla med välutbildade experter och personal som har stöd av medicinska team och läkare.

Behandlingar som kan utföras med IPL i No+Vellos salonger:
– Rosacea
– Acne
– Rödhet i ansiktet
– Blodkärl i ansiktet
– Pigmentfläckar och mörka fläckar

No+Vellos IPL-teknologi (Intense Pulsed Light) möjliggör behandlingarna som nämns ovan och förbättrar samtidigt hudens övergripande lyster. Utöver de nämnda IPL-behandlingarna har vi även kompletterande krämer som är exklusivt producerade av No+Vello för ytterligare hudvård och fantastiska resultat.

Konsultation och fläcktester är viktiga för alla (även om du har genomgått IPL- eller laserbehandlingar förut så är varje maskin olika). Med dem kan vi avgöra behandlingsparametrarna och se hur din hud kan komma att reagera på behandlingen. Vi använder ett litet testområde som gör så att vi kan bedöma hur pass väl IPL-energin absorberas och om huden reagerar på behandlingen som den ska.

Det här är HELT GRATIS och under konsultationen bygger vi även upp en personlig behandlingsplan för dig och förklarar i detalj hur behandlingen går till i förhållande till dina önskemål. För de flesta kunder kommer 3 behandlingar att behövas till att börja med. Notera även att du inte kan genomgå behandling under perioder då området som ska behandlats ska eller redan har utsatts för extremt solljus.

Vår IPL hudföryngring behandling är:
1. Snabb och enkel
2. 100% smärtfri
3. Reducerar tecken på åldrande

Vi rekommenderar att du genomgår den här behandlingen regelbundet eftersom det kan förbättra hudkvalitén över en rad behandlingar. Tala med No+Vellos experter för råd och en behandlingsplan.