standard-title SKIN Rejuvenation – IPL Hudföryngring

SKIN Rejuvenation – IPL Hudföryngring

Huden blir mer ömtålig och känslig med åldern på grund av förlorad elasticitet och minskad kollagen densitet som orsakar uppkomst av rynkor, hängig hud och solfläckar kan uppkomma. På sikt förlorar huden sin form, övergripande struktur och glöd.

NO+Vello IPL Skin Rejuvenation – IPL Hudföryngring är en säker, icke-invasiv behandling som innebär att impulser av ljus penetrerar huden utan att skada ytskiktet. Det överförda ljuset framkallar den underliggande huden att reagera som om den läker ett sår, att regenerera huden genom att främja skapandet av kollagen och elastinfibrer. Den här processen återställer cellerna som innefattar dermis och epidermis och producerar en fyllande effekt genom förstärkning och utslätning av huden inifrån och ut.

Under tiden av en fullständig behandling kommer din hud att kännas fastare, mjukare och har en jämnare ton. Fläckar, solskador, åldersfläckar, pigmentfläckar, fina linjer, hyperpigmentering och trasiga kapillärer är alla problem som kan minskas. Den största fördelen med NO+Vellos patenterade teknik är att behandlingen inte innefattar någon återhämtningstid.

IPL skin rejuvenation

Hudens åldrande är en oåterkallelig process som kännetecknas av förekomsten av rynkor, fläckar, tunn och slapp hud. Densiteten av kollagen har minskat, huden förlorar sin elasticitet och blir skör. Det är en rad förändringar som uppstår i huden i samband med att tiden obarmhärtigt passerar, hormonförändringar och sol exponering som viktigaste faktorer.

Så, åldrande av huden leder till:
• Torrhet i huden.
• Rynkor
• Förlust av elasticitet
• Sol- eller åldersfläckar
• Pigmentering (pigmentfläckar)
• Vaskulariseringsstörningar

Områden som kan behandlas:
Det är lämpligt och med tillfredsställande resultat på ansikte, hals, bröst och händer, men man kan även behandla andra områden på kroppen där det är nödvändigt att förbättra kvaliteten på huden.

Vi rekommenderar användning av den vitaliserande ansiktsvätskan från No+Vello © två gånger dagligen för att förbättra resultaten av hudföryngringsbehandlingen och behålla effekten under lång tid.

Det finns inte nedre eller övre åldersgräns för denna typ av behandling.

Loading…