standard-title Frågor och Svar – NoVello Permanent hårborttagning med Laser eller IPL / Ansiktsbehandlingar / Tandblekning / Celluliter behandling / Kroppsformning / Body Firming / SKIN Rejuvenation – IPL Hudföryngring. Du kan använda våra behandlingar som du vill och dela upp betalning hur du vill. Använd nu - Betala senare!

Frågor och Svar – NoVello

Permanent hårborttagning med Laser eller IPL / Ansiktsbehandlingar / Tandblekning / Celluliter behandling / Kroppsformning / Body Firming / SKIN Rejuvenation – IPL Hudföryngring. Du kan använda våra behandlingar som du vill och dela upp betalning hur du vill. Använd nu - Betala senare!

Hur är det möjligt att ha så låga priser?

Vi har fått denna fråga flera gånger. Folk är skeptiska, vilket är förståeligt.

Men låt oss kortfattat förklara:

No+Vello är världsledande inom permanent hårborttagning och skönhetsbehandlingar. Vi har en egen FOU-avdelning (Forskning- och Utveckling) som konstant arbetar för att utveckla och förbättra våra tjänster, maskiner och tekniker inom skönhetsvård. No+Vello har sina egna hudprodukter som används vid behandlingar på No+Vellos salonger, vilket ger ett mycket imponerande resultat.

No+Vello har etablerat ett revolutionerande fast pris-koncept som drivs av rättvis och demokratisk prispolitik vilket gör våra tjänster tillgängliga för alla. Eftersom No+Vello erbjuder en helhetslösning på sina salonger kan vi uppnå imponerande resultat till imponerande priser.

No+Vello erbjuder sina klienter premiumbehandlingar och tjänster till fasta och överkomliga priser. Vi vill att dessa tjänster och behandlingar ska vara prisvärda och tillgängliga för alla. Men trots att vi är prisvärda har vi inte äventyrat nivån på våra tjänster och behandlingar som fortfarande är på premium-nivå. När det gäller hårborttagning erbjuder vi en gratis provbehandling på ett litet område för att kunna säkerställa att det inte finns något som utgör ett hinder i klientens kropp och hälsa med IPL-behandlingar.

Visste du att No+Vello kan behandla fler olika sorters hud- och hårtyper än någon annan? Vi kan behandla de flesta hud- och hårtyper med lyckat resultat. Antalet behandlingar beror på hud och hår.

Nyckeln till framgång ligger i att göra våra tjänster tillgänglig för alla.

Så vår fråga till er är, VARFÖR BETALA MER? 
Besök No+Vello utan några förpliktelser så att du själv kan uppleva kvaliteten och servicen.

 Är det säkert?

Hårborttagning med Diodlaser och IPL är säkert för huden eftersom den endast påverkar hårets melanin. Huden förblir alltså orörd. Då det endast penetrerar några millimeter djupt är det inte möjligt att orsaka skador på huden.

Är hårborttagning även till för män?

Vi välkomnar våra manliga kunder. Nya trender inom manlig hårborttagning innebär att vårt manliga klientel är konstant växande. Besök din närmsta klinik för ett kostnadsfritt, förutsättningslöst test!

Gör det ont?

Vårt system har ett intensivt sub-zero kylsystem som orsakar en lokal bedövningseffekt. Känslan av värmen är därför nästan obefintlig.

Hur lång tid tar varje session?

Det beror på vilket område som ska behandlas. Till exempel kan hela ben (båda benen) ta upp till en timme medan armhålorna kan gå så snabbt som på 10 minuter. Överläppen kan vara klar på bara några sekunder.

Kan alla kroppsdelar behandlas?

Nästan alla områden på kroppen kan behandlas med IPL eller Diodlaser. Det enda undantaget är områden där ljuset kan komma i direkt kontakt med ögonen, till exempel i pannan.

Finns det några hinder för behandling?

Innan du påbörjar behandlingen ber vi dig svara på ett antal frågor för att ta reda på eventuella hinder, vilka kan omfatta: diabetes, epilepsi, ljuskänsliga läkemedel, graviditet, amning, tatueringar och nyligen solbränd hud.

Har behandlingen några biverkningar?

Vid enstaka tillfällen kan värme och hudrodnad uppstå i det behandlade området, men dessa effekter kommer att försvinna inom ett par timmar. Vi rekommenderar starkt att använda No+Vello-krämen då dess lugnande, återuppbyggande och återfuktande effekter är nödvändiga för en framgångsrik förberedelse av huden. Dessutom är det viktigt att förebygga eventuella skador som kan uppstå på grund av uttorkning orsakad av hårborttagning med IPL eller IPL Hudföryngring.

Loading…