standard-title Frågor och Svar

Frågor och Svar

No+Vello

? Hur är det möjligt att ha så låga priser?

Vi har fått denna fråga flera gånger. Folk är skeptiska, vilket är förståeligt.

Men låt oss kortfattat förklara för dig:

No+Vello är världsledande inom IPL hårborttagning och skönhetsbehandlingar, vi har en egen FOU (forskning och utveckling) avdelning som konstant arbetar för att utveckla och förbättra våra tjänster, maskiner och tekniker inom skönhetsvård. No+Vello har sina egna hudprodukter som används vid behandlingar på No+Vellos salonger, vilket ger ett mycket imponerande resultat för klienterna.

No+Vello har etablerat ett revolutionerande fastpris koncept som drivs av rättvis och demokratisk prispolitik vilket gör våra tjänster tillgängliga för alla. Eftersom att No+Vello erbjuder en helhetslösning på sina salonger kan vi uppnå imponerande resultat för imponerande priser.

No+Vello erbjuder sina klienter premiumbehandlingar och tjänster till fasta och överkomliga priser. Vi vill att dessa tjänster och behandlingar ska vara prisvärda och tillgängliga för alla. Men trots att vi är prisvärda har vi inte äventyrat nivån på våra tjänster och behandlingar som fortfarande är på premium-nivå. När det gäller hårborttagning erbjuder vi en gratis provbehandling på ett litet område för att kunna säkerställa att det inte finns något som utgör ett hinder för klientens kropp och hälsa med IPL-behandlingar.

Visste du att No+Vello kan behandla fler sorters olika hud- och hårtyper än någon annan? Ja, vi kan behandla de flesta hud och hårtyper med lyckat resultat. Antalet behandlingar beror på hud och hår.

Nyckeln till framgång ligger i att göra våra tjänster tillgänglig för alla.

Så vår fråga till er är, VARFÖR BETALA MER? 
Besök No+Vello utan några förpliktelser så att du själv kan uppleva kvaliteten och servicen.

? Är det säkert?

Hårborttagning med IPL-behandling är säkert för huden eftersom den endast fungerar på hårets melanin, alltså huden förblir orörd. Då det endast penetrerar några millimeter djupt, är det inte möjligt att orsaka skador på huden.

? Är hårborttagning för män?

Vi välkomnar våra manliga kunder. Nya trender inom manlig hårborttagning innebär att vårt manliga klientel är växande. Besök din närmaste klinik för ett kostnadsfritt, förutsättningslöst test!

? Gör det ont?

Vårt system har ett intensivt sub-zero kylsystem som orsakar en lokal anestesi effekt, så att känslan av värmen nästan är obefintlig.

? Hur lång tid tar varje session?

Det beror på vilket område som ska behandlas. Till exempel, ett ben kan ta upp till en timme medan armhålorna kan gå så snabbt som på 10 minuter och överläppen, bara några sekunder.

? Kan alla kroppsdelar behandlas?

Nästan alla områden på kroppen kan behandlas med IPL. Det enda undantaget är områden där ljuset kan komma i direkt kontakt med dina ögon, till exempel i pannan.

? Vilka är skillnaderna mellan laser och IPL?

Båda är ljusbaserade hårborttagningssystem (selektiv photothermolysis), men IPL är en modernare teknik än laser. IPL kan effektivt behandla ett bredare spektrum av hud och hårtyper än laser - inklusive väldigt tunt hår eller väldigt mörk hud- med långvariga resultat. Det är dessutom säkert och mindre smärtsamt än laser.

? Vad är fördelarna med IPL?

Ljusbaserad hårborttagning är för närvarande det minst plågsamma sättet att ta bort hår på. Det är bekvämare och billigare på lång sikt, jämfört med andra metoder. Den har ytterligare fördelar, som t.ex. att den tar bort hudfläckar eller inåtväxande hårstrån som orsakas av frekvent vaxning.  I stor utsträckning minskar detta system problemen med folliculitis (inflammation i en eller flera hårsäckar) och orsakar inte skador på huden, som vaxning gör. När den används för hårborttagning, erbjuder IPL (Intense Pulsed Light) teknologi, en icke-aggressiv hårborttagningsbehandling samt ett långvarigt resultat. I motsats till fasta laservågor, gör IPL-metoden det möjligt att välja behandlingens omfattning och tillåter därmed:
Anpassningsbara våglängder för att passa varje klients hud, hårfärg och hårdjup.
Effektiv behandling av de flesta hårfärger och alla hårtexturer, från tunna till tjocka.

? Vad är IPL?

Det är en trygg hårborttagningsmetod som är ljusbaserad. Man använder ljus för att överföra värme till hårroten för att ta bort hårsäcken.

? Finns det några kontraindikationer?

Innan du påbörjar behandlingen ber vi dig svara på ett antal frågor för att ta reda på eventuella kontraindikationer, vilket kan omfatta: diabetes, epilepsi, ljuskänsliga läkemedel, graviditet, amning, tatueringar och nyligen solbränd hud.

? Har behandlingen några biverkningar?

Vid enstaka tillfällen kan och värme och hudrodnad uppstå i det behandlade området, men dessa effekter kommer att försvinna inom ett par timmar. Vi rekommenderar starkt att använda No+Vello crémen då dess lugnande, återuppbyggande och återfuktande effekter är nödvändiga för en framgångsrik förberedelse av huden. Dessutom är det viktigt att förebygga eventuella skador som kan uppstå på grund av uttorkning orsakad av hårborttagning med IPL eller föryngring.

Loading…