standard-title Tandblekning

Tandblekning

Visa upp ditt leende! Regelbunden konsumtion av kaffe, rött vin och diverse mediciner skadar emaljen och orsakar fläckar på tänderna som inte kan avlägsnas genom daglig munhygien.

No+Vello® Tandblekning

TandblekningNo+Vello® Tandblekning är ett snabbt, bekvämt och effektivt sätt att återställa vitheten som gått förlorad under åren. Vi använder en oskadlig blandning som frisläpper aktivt syre för att bleka tänderna.

No+Vello Tandblekning är baseras på användning av en kemisk sammansättning som kallas natriumbikarbonat (vi använder inte väteperoxid). Natriumbikarbonat är en ofarlig kemisk sammansättning som ger utmärkta och säkra resultat vid behandling. I huvudsak är dess funktion att generera det aktiva syret som bleker tänderna. Tandblekning är endast lämpligt på friska, naturliga tänder. Det fungerar inte på implantat, konstgjorda tänder, tänder utan nerver och tänder med fyllningar.

Tandblekning Före och Efter

Tandblekning före och efter

Tandblekning före och efter

 

Anledningar till att tänder förlorar sin naturliga vita färg kan inkludera:

• Ålder – Tänderna blir mörkare med åldern
• Mat – Frekvent konsumtion av färgad mat och dryck färgar även tänderna
• Behandling med vissa mediciner påverkar tänderna
• Rökning
• Felaktig behandling av tänderna

På No+Vello®-salongerna hittar du en modern och effektiv lösning: tandblekning med No+Vello®-teknologi. Denna professionella tandblekningsmetod är snabb, säker, effektiv, komfortabel och smärtfri, till oslagbara priser: endast 1675 kr. per behandling. Behandlingen är helt ofarlig för tänderna och har blivit populär tack vare de goda resultaten som uppnås på väldigt kort tid. Det här är den bästa metoden för tandblekning!

Tandblekningen görs med vitningsmedel som aktiveras av en ljuskälla som produceras av de estetiska No+Vello®-maskinerna. Tandblekningsprocessen med No+Vello®-teknologin +Esthetic utförs 1 eller 2 gånger i endast 40 minuter per tillfälle. BIO-tandblekning från No+Vello® kan hålla väldigt länge beroende på olika faktorer (hygien, färgade drycker, mat, rökning, med mera). Vi använder en speciell blekningsgel i kombination med +Esthetic No+Vello®-teknologi för att skynda på blekningsprocessen. Hela processen tar ungefär 40 till 60 minuter beroende på antalet behandlingar, och resultaten är 8 till 12 gånger bättre än hemmametoder. No+Vellos tandblekningsteknologi erbjuder en snabbare, mer intensiv och mindre irritabel metod med långvariga tandblekningsresultat. Denna behandling skiljer sig från tandborstning hos en tandläkare i och med att den endast använder naturliga substanser för att rengöra tänderna på djupet och har således inga biverkningar och är helt oskadlig, med resultat som är synliga direkt efter behandlingen.

Tänderna blir känsliga direkt efter behandlingen:
Tandblekning kan ibland leda till en temporär ökad känslighet i tänderna som varar i upp till 48 timmar. Kliniska studier har visat att det inte uppstår några skador på tandnerverna till följd av blekningsprodukter som används på No+Vello®-salonger. Det är helt normalt att tänderna blir lite känsliga efter behandlingen och det är som tidigare nämnt helt oskadligt.Till skillnad från laserbehandlingar för att bleka tänderna, där väteperoxid med en slipande effekt används, så rengör No+Vellos® BIO-tandblekningsmetod emaljen på djupet, på ett naturligt och smärtfritt sätt utan biverkningar.

BIO-tandblekning påverkar inte tandemaljen. Till följd av den här behandlingen blir tänderna återigen naturligt vita eftersom de rengörs med en gel baserad på natriumbikarbonat, aloe vera, vindruvextrakt och granatäpple, aktiverad av No+Vello®-teknologi.Till skillnad från väteperoxid eller karbamidperoxid som används av tandläkare och vissa salonger och kliniker så innehåller No+Vellos tandblekningsgel endast naturliga ämnen utan några biverkningar.Tandblekningen utförs med professionella produkter och har en skyddande effekt på tänderna tack vare den noggranna doseringen av fluoridsalter som både uppnår blekning och mineralisering av tandstrukturen.

Tänderna blir mellan 2-12 nyanser blekare, beroende på ursprungsfärgen. I praktiken så är det en djupgående rengöring av tänderna samt ett mineraltillskott som sker genom dessa tandblekningsmetoder med No+Vello®-teknologi, vilket återställer tändernas hälsa och vackra utseende.Behandlingens resultat maximeras genom att utföra en skrapning och borstning av tänderna före behandlingen.

F/S–

*** Hur många nyanser vitare kan mina tänder bli? Upp till 8 nyanser efter behandling. 

*** Kan jag bleka mina tänder om jag röker cigaretter?Det har ingen betydelse om du röker eller inte, men det är rekommenderat att du undviker rökning 24-48 timmar efter behandling. Undvik även kaffe och vin om möjligt. Så länge du undviker detta behåller dina tänder sin vithet längre.

*** Jag har karies, kan jag bleka mina tänder?Vi rekommenderar att du åtgärdar detta innan behandling.

*** Jag har fyllningar i mina tänder, kan jag bleka mina tänder? Vänligen informera terapeuten om detta. Det är viktigt att vi vet om du har fyllningar på dina framtänder.

*** Hur länge håller resultatet? Den viktigaste faktorn för ett resultat som varar är dina vanor, hur du äter, hur ofta du dricker kaffe, alkohol och vin, om du röker cigaretter, osv.

Mål med behandlingen:

• Återställning av den ursprungliga färgen på dina tänder upp till 8 nyanser
• Snabbt, smidigt och kraftfullt resultat
• Unikt marknadspris• Icke-aggressiv
• Synliga resultat från den första sessionenFör bästa resultat:
• Upprätthåll en god munhygien. Försök att borsta tänderna efter varje måltid
• Undvik överdriven kaffekonsumtionen och drycker som innehåller färgämnen.
• Undvik mörka, färgade vätskor

Pris för tandblekning: 1675kr per behandling
Behandlingstid: 40 min

Boka tid Tandblekning

Loading…