standard-title +esthetic No+Vello Ansiktsbehandling Facial Active ansiktsbehandling återställer din huds fräschhet och lyster. Bekämpa effekterna av yttre påverkan (luft, kyla, UV, osv.) och få en mjuk, följsam, slät och strålande hud.

+esthetic No+Vello Ansiktsbehandling

Facial Active ansiktsbehandling återställer din huds fräschhet och lyster. Bekämpa effekterna av yttre påverkan (luft, kyla, UV, osv.) och få en mjuk, följsam, slät och strålande hud.

Facial Active ansiktsbehandling återställer din huds fräschhet och lyster. Bekämpa effekterna av yttre påverkan (luft, kyla, UV, osv.) och få en mjuk, följsam, slät och strålande hud. Denna behandling kan utföras på ansikte, hals och urringning. Beroende på dina behov och mål kommer +esthetic-behandlingen att anpassas efter dig personligen.

Ansiktsbehandling

LED ansiktsbehandling

Mål med behandlingen
Reducera rynkor
Minska fina linjer
Aktivera kollagen- och elastinfibrerna i huden för att förbättra elasticiteten
Återfuktar och lyser upp huden
Förebygger hudens åldrande

Återfuktning
Ger näring åt huden på djupet.
Tillför fukt
Förbättrar elasticitet och mjukhet i huden
Strålande hud
Förebygger hudens åldrande

Firming Facial
Förhindrar hudens åldrande
Förbättrar syntesen mellan kollagen och elastin och förbättrar därmed elasticiteten i huden
Upplev uppstramning av underhudens nätverk

Anti-Age Ansiktsbehandling
Tillsammans med LED-ljus används en anti-åldrande roll-on som innehåller kollagen, tack vare dess uppstramande effekt och flexibilitet som den har på huden. Lokal applicering minskar rynkor genom att öka hudens återfuktning och återställa elasticiteten i hudens vävnader. Den har en antioxidanteffekt vilket innebär att den förstör fria radikaler och hyaluronsyra, som har en återfuktande funktion.

F/S
– Hur många behandlingar behöver jag?
Det beror på hudtyp och förhållanden, men i allmänhet behövs ca 8 behandlingar.

– Vilka är resultaten?
Behandlingen förbättrar hudens flexibilitet, styrka och glans samt återfuktar huden.

– Varför är det nödvändigt att använda No+Vellos ansiktskräm och inte min vanliga fuktgivande kräm?
Eftersom denna kräm aktiverar kollagen och elastinfibrer som främjar hudens elasticitet. Den återfuktar huden och bekämpar fria radikaler. Den innehåller vitamin C, som har en peelingeffekt och förbereder huden inför nästa behandling. Den har exklusivts producerats för No+Vello och för denna behandling.

– Jag är ung och jag behöver inte ta bort rynkor.
Detta är en behandling som förhindrar hudens åldrande. Det är därför rekommenderat att använda denna behandling i förebyggande syfte.

Har skapats speciellt för att revitalisera och återfukta huden genom sin exklusiva formel.

Innehåller Hyaluronsyra som tillför fukt, samt skapar en uppstramande men flexibel effekt, Vitamin A (slätar ut huden och jämnar ut hudtonen) och vitamin E (antioxidanteffekt som innehåller regenerativa egenskaper). För bästa resultat bör du använda No+Vellos Revitalizing Facial Fluid minst två gånger dagligen. Dess höga innehåll av vitamin C stimulerar kollagensyntesen i huden.

Loading…