standard-title +esthetic Celluliter behandling – minska lokalt fett och celluliter

+esthetic Celluliter behandling – minska lokalt fett och celluliter

 

Alla vet vi att många kvinnor lider av någon sorts problem med celluliter

.
I vissa fall har man mer och i andra mindre på olika ställen på kroppen. Detta är inget ovanlig med det är upp till dig hur du vill ta an dig detta problem. Om du har bestämt dig för celluliter behandling på No+Vello kommer vi självklart hjälpa dig att bli av med dessa. Du kommer bevittna otroliga behandlings metoder med imponerande resultatbara efter första behandlingen. Ja, du har rätt, du kommer att se resultat bara efter första besöket.

Forma din figur – Volymreduceraren från +esthetic verkar från den första sessionen med att minska lokalt fett och celluliter.
Denna behandling ger en kärlvidgande effekt i de djupare hudlagren genom att minska överflödiga adipocyter. Därmed erhålls en minskande och fastare effekt omedelbart.

Celluliter är ingenting annat än en förändring i fettvävnaden, mer vanlig hos kvinnor än män. Detta leder till konkreta förändringar i hud och subkutan vävnad så som vaskulära förändringar i mikrocirkulationen och lymfdränage och ökar samtidigt hypertrofi av fettvävnadsceller som hotar den normala strukturen av fettvävnad.

Områden som är lämpliga att behandlas med denna behandling är: armar, mage, ländrygg, skinkor och ben.

Anti-cellulit reduceraren är aktiv och synlig redan efter den första sessionen, och den minskar de lokaliserade fettdepåerna och celluliterna.

Anti-cellulit behandlingen reducerar, formar, tonar och erbjuder ett icke-kirurgiskt alternativ som effektivt behandlar celluliter och minskar spridningen av grundproblemet och påverkar inte den omgivande vävnaden.

Tillsammans med LED-behandlingen föreslår vi att man använder anti-celluliter gelen Countour Actif. Den exklusiva formulan baseras på alger, karnitin, guarana och mentol vilka stimulerar fettförbränning och förhindrar ansamling av fettvävnad. Genom att applicera gelen två gånger per dag minskas volymen av lokaliserade zoner märkbart samt tonar och stärker huden.

minska lokalt fett och celluliter

F/S
– Hur många behandlingar behöver jag?
I genomsnitt tar det 8 till 11 behandlingar. Det är nödvändigt att utvärdera specifika egenskaper i förhållande till klienten och komma på konsultation. De första resultaten är synliga efter första behandlingen. Behandling rekommenderas två gånger per vecka, men detta justeras till klientens behov.

-Vilka resultat får jag?
Imponerande resultat! Redan efter den första behandlingen är det synligt.

– Är det är smärtsamt?
Nej, absolut inte. Du kommer garanterat tycka om denna avslappnande behandling.

Denna behandling påskyndar den naturliga fysiologiska processen för alla och eliminerar därigenom fett i vissa områden som är svåra att få bort även när du går på diet.

Mål med behandlingen:

  • Omedelbar verkan
  • På endast en session kan man minska från 1 till 3 cm i volym
  • Icke-invasiv. Inga biverkningar
  • Lämpliga områden av buken, låren, höfterna
  • Hjälper till att bekämpa och förebygga celluliter “apelsinskalshud”

För optimalt resultat

  • Ät en hälsosam och varierad kost
  • Utöva måttligt med motion varje dag

Behandlingstid 30min
Fast Pris 699 kr per behandling

Anslut dig till No+Vello familjen. Vi är godkända av miljoner kvinnor världen över.
Body firming behandlingen är perfekt anpassad till cellulit behandlingen för fastare hud.

Loading…