standard-title +esthetic Kroppsform / Body Firming

+esthetic Kroppsform / Body Firming

Viktminskning, brist på fysisk aktivitet, efter graviditet och många fler anledningar där man får lös hud som hänger och är irriterande. Okej, No+Vello har bevisad och kostnadseffektiva lösningar för din hud.

Få slät, mjuk och frisk hud. Body firming / Kroppsform från No+Vello +esthetic återställer din huds elasticitet och fasthet som förlorats under tidens gång eller vid plötsliga förändringar i vikten.

Slapp hud uppstår på kroppen som en följd av morfologiska förändringar i djup vävnad orsakad av tiden. Den kan vara mer uttalad när det gäller viktminskning eller brist på fysisk aktivitet. Kombinationen av specifika produkter och LED- stimulerar märkbart produktionen av kollagen och elastin som förbättrar hudens smidighet. Zoner som är mest benägna att uppvisa detta fenomen är: armar, mage, bröst, lår och skinkor.
Det är nödvändigt att få behandling två gånger i veckan. Antalet behandlingar kommer att bero på flera faktorer såsom ålder, område, lokaliserad fettdepåer etc.

Följande områden kan behandlas: armar, mage, ländrygg, ben, rygg, skinkor och bröstkorg.

Denna behandling är perfekt efter förlossning.

I samband med LED behandling rekommenderar vi användning av Body Firming Gel Tone Actif och Body Firming lotion för daglig användning. Rik på naturligt kollagen, verkar uppstramande på huden och ökar flexibiliteten i huden. Dessutom innehåller den elastin som innehar elastiska egenskaper och därmed förbättrar slätheten. Applicera två gånger om dagen tillsammans med Ethetic Firming behandling för att uppnå bästa resultat.

F/S
– Hur många behandlingar behöver jag?
I genomsnitt tar det 8 till 10 behandlingstillfällen. 

-Resultat?
Behandlingen förbättrar hudens elasticitet, tillsammans med en hälsosam livsstil och fysisk aktivitet som stärker muskelvävnaden.

– Är det är smärtsamt?
Nej, absolut inte. Du garanterat att tycka om denna avslappnande behandling.

– Hur kan jag bidra till ett bättre resultat?
Genom fysisk aktivitet, dricka vatten och äta en balanserad kost.

Det är viktigt att ha en hälsosam livsstil för att upprätthålla resultaten och förbättra i varje behandling. Vi rekommenderar inte att du plötsligt har stor vinst eller stora förlust av tyngd. 

Mål med behandlingen:

  • Återställer släthet i huden på armarna, magen, brösten, låren och skinkorna
  • Stramar upp huden och den subkutan vävnaden
  • Vitaliserar huden och ger elasticitet
  • Icke-invasiv, utan biverkningar

För optimalt resultat

  • Ät en hälsosam och varierad kost.
  • Utöva måttligt med motion varje dag.
  • Håll din hud återfuktad med NO+Vello Hydro Protective Face and Body Emulsion

Behandlingstid 30min
Fast Pris 699 kr per behandling

Loading…