post-title Celluliter behandling – Grundläggande information och riktlinjer https://www.novello.se/wp-content/uploads/2018/10/Blogg-celluliter-behandling-2abc.jpg October 3, 2018 yes no Posted by
Categories:
Celluliter behandling – Grundläggande information och riktlinjer
28 visitors
Posted by
Categories:

Celluliter behandling – Grundläggande information och riktlinjer

I No+Vello salong använder vi No+Vello LED-maskiner som är baserade på teknologi med AKTIVIT LJUS och PHOTOPORATION. Dessa behandlingar är baserade på låg styrka som ger energi åt hudcellerna.

“Inga kontraindikationer mellan olika hudprototyper, inga kontraindikationer på solbränd hud och även väldigt avslappnande och njutbara behandlingar.”

No+Vello celluliter behandling ger omedelbara resultat, de snabbaste på marknaden. Men våra behandlingar måste även kompletteras av några riktlinjer från No+Vellos experter.

Förstå dig på celluliter:

Allteftersom vi åldras genomgår våra kroppar stora förändringar. Vår matsmältning saktar ner, vår hud förlorar sin elasticitet och åldersfläckar och rynkor börjar ta form. Genom alla åldersrelaterade förändringar i vår kropp finns en sak som alla kvinnor fruktar: bildandet av celluliter.

Om du har sett celluliter förut kanske du skyllt dem på åldern, men faktum är att nästan alla kvinnor – hela 93% – har någon form av celluliter. Den procentenheten inkluderar de yngsta och äldsta och olika former och storlekar, från nätta modeller och vältränade skådespelare, till olympiska medaljörer. Mängden celluliter som du ser beror på flera olika faktorer som ålder, hälsotillstånd och mängden kroppsfett du har. Så vad är celluliter?

Celluliter är inte ett hudproblem utan snarare ett problem med den underliggande strukturen. Under huden finns fickor medfett som trycker sig samman mellan vävnader, kallade ”septae”. Detta resulterar i klumpar och ojämnheter. Det är mindre vanligt att män har celluliter eftersom deras septae korsas på ett sätt som gör att de har plattare fett, vilket ger deras hud ett slätt utseende oavsett deras storlek. Gener spelar såklart en roll gällande bildningen av celluliter. Celluliter kan ses i områden där en större procentuell fettmängd lagras, som till exempel på låren och under armarna. Det är inte farligt eller skadligt för hälsan men kan se osmakligt ut.

Celluliter kan förvärras på grund av flera olika saker, varav ålder är en. När du blir äldre minskas produktionen av kollagen, vilket leder till att huden förlorar sin struktur och att elasticiteten försämras. Celluliter kan även påverkas av extra kroppsfett. Tyvärr hjälper en diet inte för att helt bli av med celluliter eftersom hud som töjts ut efter en viktökning kan svikta när kroppen gått ner i vikt och vara mer känslig för celluliter. Undvik snabba viktminskningar eftersom detta kan leda till att celluliter blir mer tydliga. Det är bättre att gå ner i vikt långsamt, med en reglerad viktminskningsplan.

Att förstå sig på celluliter och hur de blir till är jättebra, men vad kan göras för att minimera deras utseende?

 1. No+Vello celluliter behandling
  – Ökar hudtonen
  – Aktiverar blodflödet
  – Hjälper till att eliminera lokal fetma
  – Ökar hudvitaliseringen
  – Mild behandling
  – Väldigt avslappnande och njutbart
  – Endast 20 minuter per behandling
  – Omedelbara resultat
 2. No+Vello cellulitkrämer
  Supplementprodukter exklusivt producerade av No+Vello för att främja din cellulitreducering och övergripande hudkvalité.
 3. Träning och diet
  En hälsosam livsstil är ett måste, och ju mer struktur du ger dina muskler genom träning, desto mindre cellulitbildning kommer du att uppleva i takt med att din kropp bygger upp sig.

Att bli av med celluliter genom träning kan ta tid, men effekterna är värt det – dina vader blir fastare genom löpning och jogging, och övningar som squats stärker dina lår. Du kommer att uppleva mer energi, en snyggare kropp och ett ökat självförtroende.

Din diet är extremt viktig för att reducera celluliter, och som de säger så är du vad du äter. Se till att du inte äter för mycket fett och socker. Eliminera snabbmat från din diet och håll dig till hälsosamma, hemmagjorda måltider som inkluderar mycket grönsaker.

Det är även en bra idé att byta ut sockerhaltiga läskedrycker och juicer mot vatten. Det här skyddar dig inte bara från massor av kalorier utan kommer även att rädda din hud. Vätska är nyckeln till att spola rent kroppen från gifter och hjälper din hud att bibehålla sin balans. Toxiner i kroppen får inte din kropp att se yngre ut, så släng bort de dåliga vanorna som att röka eller dricka alkohol och säg samtidigt hejdå till celluliter.

** Celluliter behandling boka tid
** Celluliter behandling pris

Slutsats
Oavsett om du väljer ett medicinskt alternativ eller något mindre intensivt, eller kanske en blandning av flera metoder, så se till att du läser på innan du tar ett beslut. Läs recensioner från verkliga personer som har testat de behandlingar du funderar över – det hjälper dig att förstå hur det ska fungera och hur effektivt det har varit för andra personer. Du är alltid välkommen att få en GRATIS konsultation med No+Vellos experter om hur du blir av med celluliter. Det kostar absolut ingenting och du kan till och med hitta nya vänner på köpet 😊