standard-title Acne behandling med IPL Behandling av acne med IPL har en dubbel effekt ✔ antibaktriell effekt ✔ regenerativ effekt ✔ Fast pris - 699:- / behandling

Acne behandling med IPL

Behandling av acne med IPL har en dubbel effekt ✔ antibaktriell effekt ✔ regenerativ effekt ✔ Fast pris - 699:- / behandling

Acne behandling – Acne Vulgaris är ofta en inflammatorisk hudsjukdom lokaliserade till områden av pilosebaceous enheter folliklar (ansikte, byst, rygg). Det uppstår oftast i puberteten och aktiveras av androgena hormoner, den genetiska predispositionen. Det förmodas att mer än 80 procent av befolkningen 13-16 år har problem med acne, oavsett kön, ras eller geografisk placering.

Orsakerna till acne är ökad känslighet i talgkörtlar av hormonella stimulus (androgena hormoner), ökad sekretion av sebum (sebaceo) och blockering (obstruktion) av pigtail-kanaler i pilosebaceous körtlar.

Ackumulering av sebum underlättar tillväxten av bakterier (Proprionbacterium acnes) som orsakar inflammation och bildning av acne.

Det finns flera olika former av acne:

  • mild form: nuvarande svarta prickar (comedones) eller små områden som påverkas av blemmor och varblåsor.
    • måttliga former: en form av acne med Papua pustulös förändring
    • allvarliga: nodulo-cystisk form.

Acne är ett allvarligt problem som påtagligt hotar livskvaliteten och kan leda till psykiska problem hos den UNGA BEFOLKNINGEN och lämnar ärr.

IPL (Intense Pulsed Light) har dubbel effekt: antibakteriell aktivitet (förstöra kolonier av bakterier) och regenerativ effekt (stimulera tillväxten av epitelceller och kollagen produktionen samt påskynda läkning av sår). Mer än 70% av framgångsrik behandling av acne i världen står IPL tekninken för.

IPL-teknik har också en annan fördel, eftersom det förbättrar pigmentering av huden och hjälper till att reparera de ärr som allvarliga former av akne lämnar kvar på vårt ansikte.

Fördelarna med att behandla acne med IPL-teknik är: enkel, säker och smärtfri behandling, ekonomiskt fördelaktigt och resultaten syns efter bara några behandlingar.

No+ Vello salonger erbjuder behandling av acne vulgaris till ett pris av 699 kr. Behandlingen görs var 15:e dag under en 4 månaders period, och resultaten är synliga efter bara några få behandlingar.

*** Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna. ***

*** ACNE BEHANDLING pris 699kr ***

Boka tid Acne behandling

Loading…