post-title 4 anledningar att genomgåen ipl pigmentbehandling den här vintern https://www.novello.se/wp-content/uploads/2018/12/Blogg-harborttagning3.jpg December 2, 2018 yes no Posted by
Categories:
4 anledningar att genomgåen ipl pigmentbehandling den här vintern
8 visitors
Posted by
Categories:

4 anledningar att genomgåen ipl pigmentbehandling den här vintern

Det kalla vädret kan hjälpa din hud att återhämta sig snabbare från hettan.

De flesta av oss föredrar sommaren. Men sommaren innebär stranden och utomhusaktiviteter som ofta leder till missfärgningar och hudfläckar, mörka fläckar till följd av solskada och liknande problem som kan tas bort med No+Vellos® IPL-behandlingar.

Många människor som tidigare har använt två eller fler olika hudvårdsbehandlingar rekommenderar IPL-hudbehandlingar framför alla andra behandlingar. Varför? No+Vellos® IPL-behandlingar är snälla mot huden och kan justeras för att passa din huds unika behov. Vi hos No+Vello® har helt anpassningsbara och individanpassade hudbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Många lasersystem har en fast ljusfrekvens som inte kan justeras för att uppnå den fulla potentialen av behandlingar av pigmentfläckar, akne, rosacea eller liknande hudproblem, särskilt om deras huvudsyfte är hårborttagning.

Här är 4 anledningar till varför du ska genomgå IPL-behandlingar mot pigmentfläckar nu i vinter:

1 – Kyligt väder = snabbare återhämtning och reducerad risk för värmerelaterade biverkningar: Kombinationen av specifika ljusfrekvenser och värme drar ut hyperpigment till ytan så att huden snabbt kan ta bort pigmentfläckar genom hudens naturliga återhämtningsprocess. Det rekommenderas att behandla pigmentfläckar under höst-, vinter- och vårmånaderna för att förebygga behandlingsblåsor och brännskador från värmen.

2 – Mindre utsatthet för sol är bättre:  All No+Vello®-personal kommer att säkra sig om att deras kunder är välinformerade om riktlinjerna gälande för- och efterbehandlingar vid IPL-behandling samt vikten av att undvika solljus före och efter IPL-behandlingen.

3 – Förbered din hud på att se fantastisk ut inför sommaren: Under de två första veckorna efter din IPL-behandling kan du upptäcka att huden förändras. Detta är normal och är nödvändigt för att bli av med den pigmenterade huden och byta ut den mot fräscha, hälsosamma hudceller. De långärmade tröjorna, jackorna och byxorna blir en tillgång för att dölja detta på din kropp och skydda huden från solljus medan den återhämtar sig och blir redo inför sommaren.

4 – IPL tar tid för att förändra din hud: Du kommer att upptäcka att de flesta medicinska behandlingar tar 4-6 veckor på sig innan resultaten från klinisk omprogrammering blir synliga. IPL-behandlingar av huden förbättrar huden stegvis över en längre tid så det är logiskt att genomgå dessa mer intensiva behandlingar under vinterhalvåret så att din hud ser fantastisk ut när det blir sommar och du vill visa upp den.