standard-title Viktig information till våra klienter

Viktig information till våra klienter

Klienten ska:

1. Alltid kunna njuta av behandlingar på No+Vello © salonger, som uppfyller kriterierna för hygien och desinfektion.
2. Före behandling få detaljerad information om behandlingar och relaterade produkter.
3. Fylla i vårt frågeformulär och lämna skriftligt samtycke enligt information för personlig behandling.
4. Ha möjlighet till en fri provbehandling före hårborttagnings- och föryngrings behandling, för att fastställa att den zon som ska behandlas är lämplig och för att förhindra eventuella kontraindikationer för hud och hälsa.
5. Vid behandlingstillfället informera hudterapeuten om den tar några mediciner, har utsatts för exponering av sol, UVA strålar eller använt en brun-utan-sol produkt.
6. Garanteras att terapeuten alltid använder handskar och munskydd när den utför behandling.
7. Garanteras att terapeuten innan behandling lägger nytt papper på sängen, ta fram rengjorda redskap och glasögon före användning.
8. Se till att den zon på kroppen som ska behandlas är förberedd före behandlingen (rengjord, märkt etc.)
9. Efter behandlingen få korrekt hudvårdsprodukt applicerad på huden och kroppen.
10. Vara garanterad att terapeuten efter avslutad behandling kastar använda handskar och använt förbrukningsmaterial i papperskorgen, desinficerar säng och undersökningsapparat i de fall som de använts.
11. Tillsammans med terapeuten planera in nästa behandling bland tillgängliga tider på salongen, på en tid som passar av klienten.

*** För bokad behandling hos No+Vello kliniker har du full rätt att avboka behandling senast 24 timmar före utan kostnad. Avgift för uteblivet besök får tas ut när klienten uteblir från ett planerat besök och inte lämnat återbud minst 24 timmar före besöket. Försenings avgiften är 500kr.
Vi respekterar din tid, så vi ber dig att respektera vår och tid av våra andra kunder som kan använda tiden du har bokat istället. ***

Vi vill understryka att varumärket No+Vello © utför övervakning och kvalitetskontroll på alla No+Vello © salonger som drivs i franchiseregi.

Vi är tacksamma för alla synpunkter som skickas till oss av klienter för att förbättra våra tjänster på salongerna och att göra dem ännu bättre. För frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss via e-post.

Loading…